Yazdığı kitabı Başkan Demirtaş’a takdim etti

Yazdığı kitabı Başkan Demirtaş’a takdim etti
21.05.2023
A+
A-

72 yaşındaki şair yazar Bedriye Yazgan’ın kaleme aldığı ‘Aşk Olsun Hayat, Değdi mi? adlı kitabının imza gününe katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Tarihi mekan Acem Tekkemizi ilçemizdeki kültürel sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapması adına halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

Bedensel engelli oğlu Vahit Sonay Yazgan’ın mücadele dolu hayat hikayesini, kaleme alarak kitap haline getiren yazar anne Bedriye Yazgan oğlu ile birlikte yaşadığı acıyı, sevinci, üzüntüyü ve mutluluğu da ‘Aşk Olsun Hayat, Değdi mi?’ adlı kitabıyla Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’ndeki kitap imza gününde kitapseverlere tanıttı.

“Bu hayat hikayesinin filme çevrilmesini istiyorum”

Oğlunun çocukken büyük bir ateşli havale geçirerek menenjit olduğunu, yüzde yüz bedensel engelli olarak hayatına devam ettiğini kaydeden Şair-Yazar Bebriye Yazgan, “Onun ve benim yaşam öykülerimizi, çocukluktan bu zamana kadar geçirdiğimiz evreleri, sıkıntıları, karşılaştığımız güçlükleri, sevinçleri oğlumla beraber bu kitaba aktardık. O da bana bu kitabı yazmam da çok yardımcı oldu. Benim hayatımın çocukluktan, gençliğe, gençlikten evliliğe ve evlilikten Vahit’in doğumuna kadar olan döneme bu kitapta yer verdim. Benim en büyük amacım bu kitabın insanlara rol model olmasıdır. En büyük hayalim ise bu zorlu hayatın bir diziye veya bir filme çevrilmesi istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Sanata ve Sanatçıya olan desteğimizi her defasında vurguluyoruz”

Güzel bakan güzel görür ve güzel işler yapar. Şair yazar Bedriye Yazgan hanımefendi onlardan biri diyerek duygu ve düşüncelerini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyesi olarak kültüre, sanata ve edebiyata önem verdiğimizi her defasında vurguluyoruz. İçerisinde bulunduğumuz bu tarihi mekanı Acem Tekkesi’ni ilçemizdeki kültürel sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapması adına halkımızın hizmetine sunduk. Kültürel anlamda bu eserleri, bu tür çalışmaları çok önemsediğimizi bilmenizi istiyorum. Kitaplar hem gelecek nesillere aktarabileceğimiz eserler hem de farkındalık oluşturabilmek adına güzel fırsatlar. Şair yazar Bedriye Yazgan hocam kitabında Vahit’in doğumu ile başlayan serüveni yaşadığı sorunları, sıkıntıları kitabında paylaşmış. Vahit Sonay Yazgan kardeşimizin yazdıkları oldukça anlamlı, manidar. Kendilerini tebrik ediyorum, başarıları daim kalemleri kuvvetli olsun. Etkinliğe katılarak destek veren siz değerli kitap dostlarınıza teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

“Kitapseverlerden yoğun katılım”

Programın sonunda şair yazar Bedriye Yazgan Başkan Demirtaş için ‘Aşk Olsun Hayat, Değdi mi?’ adlı kitabı imzalayarak takdim etti.

İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde gerçekleştirilen imza gününe İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Valiliği Hukuk Müşaviri Bahar Kaya, Samsunlu Sanatçılar Derneği (SASAD) Başkanı Ömer Umutlu,Dr.Naci Şen ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber