Yaşar: Vatandaşa Sorun!

Yaşar: Vatandaşa Sorun!
27.09.2020
A+
A-
İYİ Parti Samsun Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bedri Yaşar, Atakum Kurupelit’te yapılmak istenen; ama bitirilemeyen Yat Limanı’nın yıkılması yönünde alınan kararın mantıklı olmadığını belirterek tepki gösterdi.

“Ekonominin can çekiştiği bir dönemde beceriksizce eksik yapılmış bir işi yıkmak yerine revize etme yoluna gidilmelidir. Milletin kaynakları heba edilmemeli, doğru ve verimli kullanılmalı” diyen Yaşar, 18 yıldır yapboz mantığıyla yürütülen çalışmaları da anlamlandıramadığını ifade etti.

“MİLLETİN KAYNAKLARI BÖYLE HEBA EDİLMEMELİ”
Yaşar, “Bir hizmet yapılmadan önce planlamaları en doğru şekilde yapılmalı. Sonuçta bu hizmetlerin bütçesi karar vericilerin değil bu milletin cebinden çıkıyor. Yazık değil mi! 18 yıldır milletin kaynaklarıyla yapılan hizmetler yap-boza döndü. Bu akla mantığa hele ki bu krizde ekonomiye hiç uygun bir durum değil” dedi.

“KARAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİ”
“Onca para dökülerek yapılan Yat Limanı ile ilgili, meslek gruplarının itirazına, ekonominin durumuna rağmen bugün dolgu yapılması için alınan ihale kararı tekrar gözden geçirilmelidir” diyen Yaşar, “Yıkım yerine düzeltme, geliştirme yoluna gidilmelidir. Milletin kaynakları böyle yaptım beğenmedim bozdum yöntemiyle heba edilmemelidir. Farklı alternatifler düşünülmeli” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞA SORUN!
“Bir şehre bir hizmet yapılacaksa önce vatandaşın fikri alınmalı, halkın katılımının kararlarda önceliği olmalı” diyen Yaşar, bilim ve meslek guruplarının da görüş ve önerileri önemsenerek dinlenmesi, değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

“DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKILMALI”
Sahil kenti olan ve sadece Karadeniz’in değil gelen-gören herkesin hayran kaldığı Samsun Sahili, yanlış işlere kurban edilmemeli” diyerek yapılan yanlıştan dönülmesi gerektiğinin altını çizen Yaşar, denizi sürekli olarak doldurmanın hem doğaya, hem de bu milletin parasına ihanet olduğunu da sözlerine ekledi.

bedri yasar yeni egitim ve ogretim yili mesaji h55465 969c0

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber