Yakakent Belediyesi’nde personel bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Yakakent Belediyesi’nde personel bilgilendirme toplantısı düzenlendi
02.02.2019
A+
A-

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, belediye personeli ile bir araya geldi. Belediyemiz Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit, Birim Müdürleri ve sahada çalışan personeller katıldı.
Toplantıda belediyemizin yapmış olduğu faaliyetler ele alınarak önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmeler ve değerlendirmeler yapıldı.

2018 yılını verimli bir şekilde tamamladıklarını belirten Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, personelimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Ardımızda güzel eserler, övünülecek işler bıraktıysak bunun sevabından hepimiz de nasipleniyoruz. Sevabımız hepimizin ortak kazanımımızdır.” dedi.

“Belediyenin işi hizmet anlamında her yıl olduğu gibi 2019 yılında da iyi yürümeli. Vatandaşa her konuda yardımcı olunmalı ve her vatandaşa eşit davranmalı. Yakakent belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerde 2018 yılında epey mesafe kat ettik. Yakakent her yıl pozitif yönde değişiyor ve gelişiyor. Bu gelişme bizleri memnun ediyor. Öncelikle bütün yönetici arkadaşlardan işçi arkadaşlarımıza kadar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum.
Bundan sonrada bu güzel hizmetleri muhakkak artarak devam ettireceğiz. Çünkü beklentiler fazla, Yakakent’imizin ölçeği büyüdü. İnsanların beklenti düzeyleri arttı. Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalıdır. Vatandaşımızı hiçbir zaman geri çevirmeyin ve onların istek, şikayet ve önerilerini dinleyin.” Dedi.

Başkan Hüseyin Kıyma konuşmasının devamında şunları ifade etti. ”Hep birlikte gayret ediyoruz. Hedefimiz Yakakent’imizi daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirebilmek, daha zenginleştirmek, insanlarının daha mutlu olduğu bir ilçe haline getirmektir. Bir insanın yaşamındaki mutluluk sadece tek yönlü değil birçok yönlüdür. Bu birçok yönüne birden bakarken öncelikli hedefimiz belediyemizde çalışan 49 kişilik aile fertlerinden oluşan bu ailenin kendi içindeki mutluluğu ve huzurudur. Sizlerin huzuru bizlerin huzurdur. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu çerçevede bütün olaylara bakıyoruz. Her personelimizin sabah işe gelirken mutlu bir şekilde gelmesi, akşam da işten ayrıldıktan sonra eve giderken mutlu bir şekilde gitmesinin mücadelesini veriyoruz.
Biz bütün İlçenin mutluluğunu isterken kendi çalışanlarımızın mutluluğundan fedakârlık yapamayız. Sizlerin mutluluk ve huzurunuzu bozacak her türlü olayın karşısında oluruz. Hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın almış olduğu kararla taşeron işçilerimize yeni bir hak verildi ve belediyemizde de bunu uygulamaya başladık. Bütün konuşmalarımda değindiğim gibi eğer bu belediyede belediye maaş ödeyemeyecek duruma geldiyse eğer ilk önce maaşı Belediye Başkanı almayacak, akabinde müdürler almayacak, ama benim çalışan işçim maaşından asla geri kalmayacak.” Dedi.

ÖNCELİĞİMİZ İŞ GÜVENLİĞİ
Daha sonra iş güvenliğine değinen Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma; “Bütün arkadaşlar işini yaparken önce iş güvenliğini almalı. En önemlisi iş güvenliğidir. İşler yasalar ve mevzuat çerçevesinde disiplinli bir şekilde yapılmalı. Ne olursa olsun hizmet elbette önemli ancak iş güvenliği yani sizlerin güvenliği çok daha önemli. Sizler bize emanetsiniz asla ve asla tedbir ve önleminizi almadan işe başlamayın. Bozulan bir makina tamir edilebilir ancak giden bir can geri gelmez. Sizlerin evlerine sağlıklı gitmesi aileleri ile huzur içerisinde oturması bizlerin en büyük hedefi ifadelerini kullandı.”
Toplantının sonun personelin görüş ve önerileri ile sormak istedikleri soruları dinleyen Belediye Başkanımız, ayrıca bütün personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber