WhatsApp kararından dönmüyor!

WhatsApp kararından dönmüyor!
19.02.2021
A+
A-

WhatsApp yaklaşık 1 ay önce kullanıcılarının önüne ‘Veri gizliliği sözleşmesi’ getirmişti. Kullanıcıların büyük tepki göstererek benzer uygulamalara yönelmesinin ardından WhatsApp geri adım atmıştı. Ancak atılan geri adımın sözleşmenin iptali için değil ertelenmesi için olduğu öğrenildi.

AB ÜLKELERİNDE OLMAYACAK

Geçtiğimiz ay veri gizliliği sözleşmesi gündeme gelmiş ve kullanıcıların bu sözleşmeyi kabul etmesi istenmişti. Söz konusu sözleşmenin zorunlu olarak kabul edileceği bildirilmiş, bu zorunluluğun AB ülkelerinde geçerli olmayacağına yer verilmişti. Sadece AB ülkelerinin kapsam dışında olması ise tepkilere neden olmuştu.

WHATSAPP’TAN AÇIKLAMA
WhatsApp tarafından yapılan son dakika açıklaması, “Güncellememiz Hakkında Daha Fazla Bilgi” başlığı ile yayımlandı ve söz konusu açıklamada, “WhatsApp’ı kullanmaya devam edebilmeleri için bu güncellemeleri inceleyip kabul etmelerini kullanıcılara hatırlatmaya başlayacağız” ifadelerine yer verildi.
Söz konusu güncelleme hakkında çok fazla yanlış bilginin yer aldığı bildirilirken , “Daha önce bu güncelleme hakkında çok fazla sayıda yanlış bilgiyle karşılaştık” denildi.

15 MAYIS’TA ZORUNLU OLARAK GELECEK
Söz konusu durumdan geri adım atılmayacağını söyleyen Facebook, yanlış anlaşılmaların önüne geçileceği ve 15 Mayıs ‘ta bunun zorunlu olacağını söyledi.

(Kamu Bülteni)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber