Vicdansızlığın Bu Kadarı! Atakum Belediyesi’nin Engelli Araçlarını Haciz Edip Götürdüler
BIST 100
13.689,00 1,12%
DOLAR
44,6479 0,08%
EURO
52,2165 0,08%
GRAM ALTIN
6.756,47 0,00%
FAİZ
40,16 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
105,94 -0,14%
BITCOIN
71.890,00 -0,74%
GBP/TRY
59,9413 0,03%
EUR/USD
1,1691 -0,07%
BRENT
96,25 0,34%
ÇEYREK ALTIN
11.046,83 0,00%
  • ANASAYFA
  • Samsun Haber
  • Vicdansızlığın Bu Kadarı! Atakum Belediyesi’nin Engelli Araçlarını Haciz Edip Götürdüler

Vicdansızlığın Bu Kadarı! Atakum Belediyesi’nin Engelli Araçlarını Haciz Edip Götürdüler

Vicdansızlığın Bu Kadarı Atakum Belediyesi'nin Engelli Araçlarını Haczedip Götürdüler

Atakum Belediyesi'nin engellilerin ulaşımı için tahsis ettiği rampalı araçların belediye CHP’ye geçtikten sonra haczedildiği ve depolarda çürümeye terk edildiği öğrenildi.

Atakum Belediyesinin AK Parti döneminde biriken borçlar nedeniyle başı dertten kurtulmuyor. Peş peşe gelen hacizlerin yanı sıra Atakum Belediyesi tarafından işletilen Yalı Kafe de önceki gün Samsun Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından yıkılmıştı.

Cuma akşamı Samsunhaber.com’da yayınlanan Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ile Genel Koordinatör Ünal Yavuz’un hazırlayıp sunduğu “Er Meydanı” programında Atakum Belediyesinde yapılan haciz işlemleri sırasında yaşanan bir skandal da ortaya çıktı. Eski dönemden kalan borçlar nedeniyle Atakum Belediyesine uygulanan haciz işlemleri sırasında engellilerin ulaşımı için tahsis edilen rampalı araçların da haciz kapsamına alınarak yedi emin depolarına çürümeye terk edildiği öğrenildi.  Siyasi çekişmeler yüzünden engelli araçlarının haczedilmesine tepki gösteren gazeteciler, konunun çözümü için yetkililere çağrıda bulunarak araçlar üzerindeki haczin kaldırılmasını ve araçların yeniden engellilerin hizmetine sunulmasını istedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.