Vefa Destek ekibi 7 gün 24 saat İlkadımlıların hizmetinde

Vefa Destek ekibi 7 gün 24 saat İlkadımlıların hizmetinde
13.12.2020
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın  yakından takip ettiği koronavirüs tedbirleri kapsamında oluşturan Vefa Sosyal Destek Grubu  gelen talepleri saygılı, mütevazi ve insana yakışır bir şekilde yerine getirirken talepleri karşılanan vatandaşlara büyük mutluluk yaşıyor.

Koronavirüs salgının başladığı ilk andan bu yana çalışmalarına aralıksız devam ettiren İlkadım Belediyesi  ilçe genelinde her an her dakika dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Bunu yanı sıra karantina altında izole olan vatandaşların evlerine sıcak yemek, sokağa çıkma yasağı boyunca hastaneye ulaşım imkanı olmayan vatandaşlara ücretsiz ulaşım desteği ve 65 yaş üstü kıymetli büyüklerimizin gıda, ilaç gibi malzemelerinin temini için gece gündüz çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu’da ilçe halkının sağlığı için önemli katkılar veriyor.

“İnsana hürmet ve hizmet anlayışı bir arada yerine getiriliyor”

Hafta içi ve sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı hafta sonları dahil 7 gün 24 saat Vefa Destek ekibi çalışanları destek grubuna gelen talepleri  özverili bir şekilde yerine getiriyor. Baruthane Mahallesinde yaşayan ve yasak sebebiyle evinden çıkamayan 65 yaşındaki Fatma Yerli vefa grubunu arayarak hastanede tedavisi için gerekli olan MR çekimi için talepte bulundu. Kapısına kadar giden İlkadım Vefa Destek  ekipleri burada  talebini yerine getirdi. Taleplerinin karşılanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Fatma Yerli ise uygulamadan dolayı emeği geçenlere ve İlkadım Belediye Başkan Necattin Demirtaş’a teşekkürlerini iletti.

“Güç vermeye devam ediyoruz”

Zor bir süreçten geçtiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Ülke olarak koronavirüs ile büyük bir mücadele veriyoruz. Bu süreç içerisinde birbirimize daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın daha da fazla olması için canla başla çalışıyoruz. Bu zor zamanları hep birlikte aşacağız. Sokağa çıkma yasağı boyunca halkımızın mağduriyet yaşamaması 444 55 01-0505 178 55 01 hatta gelen talepler Vefa Sosyal Destek Grubu’ndaki arkadaşlarımız ve zabıta ekiplerimiz tarafından hızlıca yerine getiriliyor. Karantina altında kendilerini izole eden ihtiyaç sahibi insanlarımıza 0553 007 84 95 nolu hattımızı aradıkları takdirde evlerine sıcak yemekleri götürüyoruz. Bunun yanında temizlik ve sağlık ile ilgili rutin çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlkadım Belediyesi olarak bu zor dönemden bir an önce kurtulmak için vatandaşlarımıza güç vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız her zaman yanındayız. Bu zor süreci birlikte aşacağız ve evimizde kalarak, en kısa süreç içerisinde sağlıklı güzel günler bizlerle birlikte olacak” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber