Vatandaşları sevindirecek poşet açıklaması

Vatandaşları sevindirecek poşet açıklaması
11.01.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada son günlerin en çok polemik yaratan konularından birisi olan poşet konusunda vatandaşları sevindirecek açıklama yaptı.

son günlerin en çok konuşulan ve vatandaşların tepkisine neden olan paralı poşet konusunda açıklama yaptı. Ak Parti’nin seçim kampanyasında naylon poşet yerine file ve bez çanta kullanılacağını açıklayan Erdoğan, ‘‘Milyonlarca bez torbayı ve fileleri hazırlatıyoruz. Bunları vatandaşlarımıza promosyon olarak dağıtacağız. Söylemekte biraz acele ettim belki ama söyleyeyim ki bu işi birileri alıp götürmesin. Şu anda ana muhalefet yine naylon poşetlerle sokağa dökülebilir. Biz buna karşı savaş ilan ettik. Şimdi bu şeçimlerde biz bez torbalar ve kenevirden yapılmış olan fileleri kullanacağız” dedi.

HUKUK DEVLETİ OLMAKTAN VAZGEÇMEDİK

Konuşmasında Türkiye’nin, maruz kaldığı tüm saldırılara ve tuzaklara rağmen, demokratik hukuk devleti niteliğinden asla taviz vermediğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Demokratik hukuk devleti ilkesinin en sağlıklı ve güçlü şekilde işlediği alanlardan biri de, millî iradenin tecellisine vesile olan seçimlerimizdir. Seçimlerle ilgili kurumlarımız, yargı teminatı altında işlerini başarılı bir şekilde yapmaktadır” diye ekledi.

“ÜLKEMİZE KURULAN TEZGÂHA RAĞMEN, 2018 BÜYÜMESİ TAHMİNLERİN ÇOK ÜZERİNDE OLACAK”

Türkiye’nin geçtiğimiz aylarda, yurt dışı kökenli ciddi bir kur ve faiz saldırısına maruz kaldığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kur-faiz-enflasyon üçgeninde ülkemize kurulan tezgâha rağmen, 2018 büyümesi de yine tahminlerin çok üzerinde olacak. İlk üç çeyrekte yüzde 4,5’luk bir büyümeyi yakaladık. 2019 yılı için de ilkelerini dengelenme, disiplin ve değişim diye ifade ettiğimiz yeni ekonomi programımız çerçevesinde zaten gayet gerçekçi büyüme hedefleri koyduk.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber