Vali Dağlı STK’lardan destek istedi

Vali Dağlı STK’lardan destek istedi
04.04.2021
A+
A-

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı artan COVİD-19 vakalarının önüne geçmek için sivil toplum örgütlerinden destek istedi.

Koronavirüs tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ederken mutanson geçirerek bulaş oranını artırdı. Türkiye’de en çok İngiltere varyantı görülürken Samsun’da Türkiye’de en çok vaka görülen il olma rekorunu sürdürüyor.

Her hafta açıklanan rakamlarda Samsun’daki artış devam ederken, şehrin birçok caddelerinde yapılan denetimlerde karantinada olan vatandaşların sokaklarda olduğu görülüyor. Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı son olarak vaka artış oranının önüne geçmek için sivil toplum örgütlerinden destek istedi. STK Başkanlarının cep telefonlarına mesaj gönderen Vali Dağlı;

“Değerli Dernek yöneticilerimiz;
Korona virüsü ile mücadelede basarili olmak icin herkese oldugu gibi siz degerli Sivil Toplum Kuruluslarina da önemli görevler düsmektedir. Derneklerimizin basta Yönetim ve Denetim Kurullarinin asil ve yedek üyeleri olmak üzere, diger tüm vatandaslarimiza maske, mesafe ve hijyen kurallarina harfiyen uyulmasi konusundaki uyarilari mutlak surette olumlu yönde etkili olacaktir.

Bunun yani sira, mecbur kalinmadikca disari cikilmamasi, hasta ziyareti, taziye, ayni binada ikamet eden akraba ve komsu ziyaretleri etkinliklerin kesinlikle yapilmamasi, filyasyon ekipleri ile asi görevlilerine üst düzeyde destek verilmesi ve kurallara uymayanlarin aninda ilgililere bildirilmesi büyük önem arz etmektedir.

Destekleriniz icin tesekkür eder, calismalarinizda basarilar dilerim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber