Vali Dağlı: Ses getirecek bir Teknofest olacak

Vali Dağlı: Ses getirecek bir Teknofest olacak
23.06.2022
A+
A-

Dünyanın en büyük havacılık ve teknoloji festivali “Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ kapsamında planlanan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, T3 Vakfı Müdürü Ömer Kökçam, T3 Vakfı heyeti ve yetkililerin bir araya geldiği toplantı ile havalimanında gerçekleştirilen çalışmalar yerinde incelendi.

30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek Teknofest Karadeniz dolayısıyla yüz binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Festival özelinde tüm hazırlıklar için yol haritamızı oluşturduk. Festivale ev sahipliği yapacağımızın belirlendiği tarihten bugüne, tüm paydaşlarımız ile birlikte büyük bir gururla çalışıyor ve heyecanla bu organizasyonu bekliyoruz. Samsun Çarşamba Uluslararası Havalimanı bağlantı noktaları, yol genişletme çalışmaları ve havalimanında dolgu alanlarına yönelik süreçler tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.

Ses Getirecek Bir Festivale Ev Sahipliği Yapacağız

Türkiye’nin parlayan yıldızı Samsun’da misafirlerimize her anlamda konforlu ve huzurlu bir ortam hazırlamak için canı gönülden çalıştıklarını belirten Samsun Valisi Dağlı, “Ses getirecek bir festivale ev sahipliği yapacağımıza inanıyoruz. Aynı zamanda 100’ncü yılını kutlayacağımız Zafer Bayramı ile aynı tarihte başlayacak olan dünyanın en büyük havacılık ve teknoloji festivalinde çıtayı yukarı taşımak istiyoruz. Bu vesileyle tüm paydaşlarımıza, çalışmalarda emeği geçen tüm birimlere ve Samsun halkına destekleri için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.