Vali Dağlı sağlık yöneticilerinden bilgi aldı

Vali Dağlı sağlık yöneticilerinden bilgi aldı
23.12.2021
A+
A-

İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Doç. Dr. Zülif Dağlı, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, birim başkanları, ilçe sağlık müdürleri, hastane başhekimleri ve yöneticileriyle ayrı ayrı toplantı yaparak, tüm ilçelerimizdeki koronavirüs vakaları ve aşılama çalışmalarının son durumu, sağlık hizmetleri ve sağlık yatırımları hakkında brifing aldı.

Son 15-20 yıldır sağlık altyapısını gerek teknolojik yenilikler gerekse de modern ve yüksek kapasiteli hastanelerle yenileyen ülkemizin güçlü bir sağlık sistemine sahip olduğunu ve bunun neticesi olarak da Koronavirüs salgınına karşı mücadelede en disiplinli ve başarılı ülkelerin başında geldiğini ifade eden Vali Dağlı, bir sağlık şehri olarak da tanımlayabileceğimiz Samsun’un sağlık çalışanlarımızın da özverili gayretleriyle bu konuda başarılı bir sınav verdiğini söyledi.

Salgının başından itibaren hem filyasyon, hem yoğun bakım, hem de aşılama konularında yürüttükleri özverili çalışmalardan dolayı sağlık çalışanlarımıza tüm Samsunlular adına bir kez daha teşekkürlerini ileten ve dün itibarıyla seri üretimine başlanan yerli aşımız Turcovac’ın da koronavirüsle mücadele ve aşılama çalışmalarında ülkemize önemli bir güç sağlayacağını dile getiren Vali Dağlı, henüz ülkemizde ciddi bir yayılım göstermemekle birlikte diğer varyantlara göre çok daha hızlı yayıldığını bildiğimiz omicron varyantına karşı vatandaşlarımıza maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine titizlikle uymaya devam etmeleri ve aşı dozlarını bir an önce tamamlamaları çağrısında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber