Vali Dağlı: Piyasaya un arzında endişeye gerek yok

Vali Dağlı: Piyasaya un arzında endişeye gerek yok
07.12.2021
A+
A-

Son dönemde un fiyatlarında yaşanan fiyat artışları ve bu konuda atılacak adımların görüşüldüğü değerlendirme toplantısında konuşan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Piyasaya un arzı konusunda herhangi bir endişeye gerek olmadığını açıkça söyleyebilirim” dedi.

Son dönemde un fiyatlarında yaşanan fiyat artışları ve bu konuda atılacak adımların görüşüldüğü Değerlendirme Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında ilgili kurum yöneticileri, Samsun Merkez – Bafra ile Çarşamba Fırıncılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanları ve un sanayisine ilişkin firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

TMO depolarından çıkan ürünlerin fırınlara satışına kadar tüm aşamaların TMO tarafından yakından takip edildiğini belirten Dağlı,“TMO tarafından ürün temini kesintisiz olarak sağlanıyor. Piyasaya un arzı konusunda herhangi bir endişeye gerek olmadığını açıkça söyleyebilirim. Diğer taraftan un sanayimizin de TMO’ya taahhüt ettiği fiyatlardan piyasaya un satışı yapmaları büyük önem arz ediyor.

Süreç bu noktada TMO ve diğer ilgili il müdürlüklerimiz tarafından Valiliğimiz koordinasyonunda sıkı bir şekilde takip ediliyor ve herhangi bir suistimale mahal vermemek için azami gayret gösteriyoruz. Suistimal olması durumunda ve bunun tespiti halinde gerekli yasal işlemlerin anında yapılacağını özellikle belirtmek isterim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber