Vali Dağlı Mehmetçikle iftar yemeğinde bir araya geldi

Vali Dağlı Mehmetçikle iftar yemeğinde bir araya geldi
30.04.2022
A+
A-

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ömer Ersever ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG Kd. Albay Ahmet Bahadır ile birlikte, Samsun Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığında vatani görevini yapan kahraman Mehmetçiklerimizle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mehmetçiğimizin, kutsal vatan topraklarımızın her köşesinde aziz milletimizin huzuru ve devletimizin bekası için vatan ve bayrak aşkıyla gerektiğinde hayatını ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmediğini ifade ederek, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan münasebetiyle de kahraman Mehmetçiklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Vali Dağlı, “Öncelikle ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, şu an Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde terörün kökünü kazımak için büyük bir mücadele veren askerlerimize Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. Allah, Samsun Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığında görevli siz kıymetli evlatlarımızı ve tüm kahramanlarımızı kaza ve belalardan korusun. Bu vesileyle sizlere şimdiden hayırlı teskereler ve ailelerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber