Uzunla: Yüz kızartıcı bir suçla anılmadığım için mutluyum

Uzunla: Yüz kızartıcı bir suçla anılmadığım için mutluyum
15.11.2019
A+
A-

Geçtiğimiz günler 10 Kasım günü Atatürk’e hakaret edici paylaşımlarda bulunduğu için görevden alınan Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar, “Yüz kızartıcı bir suçla anılmadığım için mutluyum” dedi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde “Fatiha yerine korna ile anılan tek kişisin” paylaşımında bulunan Hasan Uzunlar’a tepki yağmıştı. Atatürkçü Düşünce Derneği, CHP ve eski CHP İl Başkanı Tufan Akcagöz tarafından Uzunlar hakkında suç duyurusunda bulunulurken AK Parti’den gelen jet karar ile görevden alınmıştı. Konu hakkında Yeni Akit’e açıklama yapan Uzunlar, “Yüz kızartıcı bir suçla anılmadığım için mutluyum” dedi.

MİLLET 10 KASIM’DA KORNAYA BASMIYOR MU?
Uzunlar konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “Mutluyum ki yüz kızartıcı bir suç nedeni ile görevimden alınmadım. Ben olanların dışında hiçbir şey söylemedim. 10 Kasım günü araçlar 09:05’te kornaya basmıyor mu?”

PAYLAŞIMLAR BENİM
Paylaşımları kendisinin yaptığı ifade eden Uzunlar, “Biz siyasi hayatımızda iki konu ile mücadele ediyoruz. Birisi din sömürücülüğü diğeri de Atatürk sömürücülüğü. Bizim karşısında olduğumuz Atatürk değil, onu sömürerek bir yerlere gelmeye çalışanlar” diye konuştu.

PARTİMLE ALAKASI YOK
Paylaşımların AK Parti’ye ait olmadığını kendisine ait olduğunu dile getiren Uzunlar, “Kaldı ki ben bu paylaşımları kendi özel platformumdan sosyal medyadan yaptım. Bunu AK Parti ile ilişkilendirmek son derece yanlıştır. Görevden alındığım için sevindiğim bir nokta var. Allah’a şükür yüz kızartıcı bir suçla manşetlerde yer almadım. Tabii ki içimde burukluk da var ama biz kadere inanan insanlarız” diye belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber