Usta’dan Samsunspor’a ziyaret

Usta’dan Samsunspor’a ziyaret
24.06.2018
A+
A-

24 Haziran seçimlerine 48 saatten az bir süre kala çalışmalarını sürdüren Erhan Usta, iş adamı Temel Camadan tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Samsun Golf Kulübü tesislerinde düzenlenen programa; Mhp milletvekili adayı Murat Camadan, İl Başkanı Taner Tekin ve çok sayıda iş adamı katıldı. İş adamlarına Cumhur İttifakı’nı anlatan Usta, milletvekili seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek vermelerini istedi.

Kahvaltı programının ardından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne (MUSİAD) ziyarette bulunan Usta, daha sonra Exe Haber Medya’da Erdal Bozkurt’un canlı yayın konuğu oldu. Gündeme dair soruları yanıtlayan Usta, Cumhur İttifakı’nın nedenlerini ve getireceği imkanlardan bahsetti.

“Usta’dan Samsunspor’a ziyaret”

Erhan Usta, seçimli olağanüstü kongrede Samsunspor başkanlığına seçilen İsmail Uyanık’ı Samsunspor tesislerinde ziyaret etti. Kongrede ve Samsunspor için yapılan her etkinlikte; Samsunspor’un ve Samsunspor taraftarının yanında olarak, gönülleri fetheden ve taraftarın sevgisini kazanan Erhan Usta, bundan sonraki süreçte de Samsunspor’un yeniden eski günlerine kavuşması için her zaman olduğu gibi yine Samsunspor”un yanında olacağını söyledi.
Usta, ” Samsun’un marka değeri olan ve şehir için büyük bir önem taşıyan Samsunspor Klübü, umuyorum ki İsmail Uyanık önderliğinde özlenen Samsunspor’u ve Samsunspor taraftarını hak ettiği Süper lige tekrardan çıkaracaktır. Bu süre zarfında da biz; dün ve bugün olduğu gibi yarında Samsunspor’un yanında olacağız.” dedi.

Samsunspor ziyaretinin ardından akşam saatlerinde, Samsun Bayburt Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğine ziyarette bulundu.

“Bizim sevdamız ülkemiz ve milletimizdir”

Cumhur İttifakının temelinde yatan nedenlerden bahseden Erhan Usta, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 15 Temmuz darbe girişimine ilk olarak karşı çıkan ve ilk açıklamayı yapan siyasi partiyiz. Siyaseten rekabet içinde olduğumuz ve seçimle başa gelen bir hükümete ve cumhurbaşkanına yapılan bu darbe girişimine karşı, başkaları gibi farklı emeller içinde olmayıp siyasi rakabeti bir kenara bırakarak, mesele devlet, millet meselesi diyerek devletimizin ve milletimizin yanında olduk. Bu darbe girişimi seçilmiş hükümete ve cumhurbaşkanına karşı yapılmış bir darbe girişimi degil, esas olarak ülkeyi işgal etme girişimidir. Bunu iyi anlamak ve iyi düşünmek lazım. İşte biz bunun için diyoruz ki; bizim sevdamız bu ülkeyedir, bizim sevdamız bu milletedir.” dedi.

“Ahde vefa imandandır”

Ülke meselelerinde her zaman devletin yanında olduklarını vugulayan Usta, “Milliyeçi Hareket Partisi olarak ülke meselelerinde biz hep devletimizin yanında olduk. O yüzden diyoruz ki ‘Ahde vefa imandandır’ biz ülkemize ve milletimize sahip çıktık, sizde bizlere sahip çıkın. Milliyetçi Hareket Partisi olarak mecliste daha güçlü olabilmemiz için milletvekili seçimlerinde bizlere destek verin ” diye ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber