Usta’dan Balkon Konuşması

Usta’dan Balkon Konuşması
27.02.2019
A+
A-

Samsun Millletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Havza İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Usta, seçim çalışmaları kapsamında, Samsun’un Havza ilçesinde hemşehrileriyle biraraya geldi. Usta, kendi memleketi olan Havza’da büyük ilgiyle karşılandı.

Usta’dan Balkon Konuşması
Usta, merkez ziyaretlerinin ardından Havza ilçesine bağlı Sivrikese ve Aslançayırı mahallelerini ziyaret etti. Büyük ilgiyle karşılanan Usta,

Aslançayırı mahallesinde bulunan Muhtarlar Derneği’nin balkonundan hemşehrilerinle seslendi. Usta konuşmasında “ Her gittiğimiz yerde duyuyoruz. Birileri vatandaşın kafasını karıştırmak için sağda solda Erhan Usta proje adayı, oyları bölüp birilerini başkan yapmak için aday oldu. Bu seçimi alacağımızdan korkan herkes bir fitne atıyor ortaya. Benim memleketimin insanları beni tanır, bilir ama ben yine de cevap vereyim bu fitnelere. Proje adayı olan adam,oyları bölüp birini başkan yapma hedefinde olan adam kafaya mı oynar? Anketler ortada, Erhan Usta hep tepede. Kim kimin oyunu bölüyor düşünmek lazım. Ben ikinci adayım. Üçüncü çıkana sorulsa bu soru, anlarım. Bu seçimi alabileceğimizi, alacağımızı biliyorlar, Allah’a şükürler olsun yüz kızartacak bir suçumuzda yok, bulamıyorlar birşey, böyle fitnelerle üzerimize oynuyorlar. Hepsi görecek. Şimdi bu balkondan Aslançayırlılara sesleniyorum, 1 Nisan sabahı da çıkacağız yine balkona, bu sefer bütün Samsunlulara sesleneceğiz. Biz bu seçimi alıp sadece Samsun’a değil,Türkiye’ye bir demokrasi dersi vereceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber