Usta: Yardımlaşma ve Dayanışmaya İhtiyacımız Var!

Usta: Yardımlaşma ve Dayanışmaya İhtiyacımız Var!
17.02.2019
A+
A-

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta ,Karadeniz Bölgesi Konut Kapıcılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nin açılışını yaptı.

Karadeniz Bölgesi Konut Kapıcılar ve Kaloriferciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışında konuşan Usta; “Yardımlaşmaya ve dayanışmaya ihtiyacımız olan dönemlerden geçiyoruz,böyle kuruluşlara her zaman ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik olabildikten sonra çözemeyeceğiniz sıkıntı yok, şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Usta Vezirköprü’de

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Vezirköprü’de ziyaretlerde bulundu.

Habibfakı ve Yukarı Narlı köylerinde vatandaşla bir araya gelen Usta, köy halkıyla 31 Mart seçimleri hakkında hasbihal etti.

Köy programlarına Satı-Gökhan çiftinin nişan programı için ara veren Usta, genç çiftin nişan yüzüklerini takarak mutluluklar diledi.

Vezirköprü programına Oymaağaç köyünde son veren Usta, muhtar adaylarının evlerine ziyarette bulunup muhtarlık seçimlerinde başarılar diledi.

Ozan Arif’e Veda!

Bir nesle damga vuran adam Ozan Arif son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun Büyük Camiindeki öğle namazın ardından Ozan’ın cenazesi Kıranköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ozan’ın cenazesine Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta’da katılarak Ozan’a karşı son görevini yerine getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber