Usta: Samsun demokrasi adına örnek olacak

Usta: Samsun demokrasi adına örnek olacak
10.03.2019
A+
A-

Şecim çalışmalarını sürdüren Samsun Milletvekili ve Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Çarşamba’nın Doğu ve Batı yakalarında ki Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını yaptı.

Samsun demokrasi adına örnek olacak
Katılımın yüksek olduğu programda Atatürk’ün Samsun’a çıkışının yüzüncü yıl dönümüne vurgu yapan Erhan Usta, ”Samsun her şeyi hakediyor. Samsun ilklerin şehri. Samsun, kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı bir kent. İmkansızlıklar içerisinde yüz yıl öncesinde yeni bir mücadeleyi başlatan Samsun, inşallah buradan demokrasi mücadelesi başlatabilir. Bizim seçilmemiz durumunda sadece Samsun’a belediye başkanı seçmiş olmayacaksınız, aynı zamanda Türkiye genelinde de siyasetçilere bir ders vermiş olacağız. Kardeşim, benim önüme bana dayatarak bir aday seçtiremezsin, bana dayatırsan, ben kendi içimden bir tanesini çıkartırım ve onu belediye başkanı olarak seçerim diyecek. Samsun bunu diyecek. Geçmişte bu tür şeyleri Samsun demiş. Bu denildiği zaman artık siyasetçiler kendine çeki düzen verecek. Vatandaşın istediği insanlar seçilecek. O zaman hizmet artacak, yolsuzluk azalacak” dedi.

Herkese eşit başkan olacağım
Parti gözetmeksizin herkesin başkanı olacağını söyleyen Erhan Usta, “Siyasi partilerin teklifini kabul etmememin bir nedeni de, bana güvenen insanların desteği alabilmek. İnsanlar size güvense de, şehir için faydalı işler yapacağınızı bilse de, sizi çok başarılı bulsa da kutuplaştırılan bu ortamda kendi siyasi partisine oy vermeyi tercih ediyor. Sizin siyasi partinizi tercih etmiyor. Ben de seçmenlerle aramdaki bu engeli kaldırmak istedim. Samsun’a başkan olabileceğime inananlar için, toplumun her kesiminden destek alabilmek adına aramızda bir parti engeli olmadan, destek verebilesiniz diye bağımsız aday oldum. Bunun da yanıtını sahada çok net alıyoruz. Bugüne kadar bizi takdir etmesine, sevmesine rağmen oy vermeyen insanların bugün yanımızda gönüllü olarak yer aldığını ve yanımızda ve bizden daha fazla çalıştığına biz tanıklık ediyoruz” diye konuştu.

Usta’ya Atlı Karşılama
Kasketiyle ve atkısıyla Cumhuriyet Mahallesini ziyaret eden Usta’yı, vatandaşlar atlarla karşıladı. Bu karşılamada Usta duygu yüklü anlar yaşadı ve vatandaşlara “Sizlere ne kadar teşekkür etsem az, Allah hepinizden razı olsun, birliğimiz daim olsun” diye seslendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber