Usta muhratlarla bir arada

Usta muhratlarla bir arada
31.05.2018
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdürmeye devam eden, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, bugün Çarşamba İlçesi’nde esnaf ile bir araya geldi.

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren USTA, halkla iç içe olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çarşamba İlçesi’nde esnaf ziyaretleri ve halk toplantıları gerçekleştiren MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta,

“Cumhur İttifakı” hakkında bilgiler verip Çarşamba halkından destek istedi.

USTA MUHTARLARLA BİR ARADA

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Usta, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Erdem Okan ile birlikte, Çarşamba Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. 24 Haziranda gerçekleşecek olan seçimler hakkında muhtarlarla sohbet eden Usta, ” Samsun’un sorunlarını benim kadar dile getiren başka bir vekil yok” dedi. Bu yüzden 24 Haziran seçimlerinde muhtarlardan oylarını bekleyerek Cumhur İttifakı’na destek vermelerini istedi.

Usta Muhtarlar Derneği ziyareti sonrası, Çarşamba Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetim kuruluyla bir araya geldi. Başkan Yılmaz ile Türkiye ekonomisi ve Türkiye ekonomisine dış güçlerin etkisi hakkında hasbihal etti. Çarşamba Ticaret Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerinin sorularını yanıtlayan Usta, daha sonra Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney ile ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerini tamamlayan Usta Çarşamba’da bulunan esnaflarla bir araya gelerek milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise, esnaflardan Cumhur İttifakı’na destek beklediklerini belirtti.

Çarşamba ziyaretini tamamlayan Usta, Atakum Esnaf Kredi Kefaleti Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek’ in düzenlediği iftar programına katıldı.

İftar yemeğinin ardından yine Atakum İlçesi’nde bulunan 75.yıl Camii’nde teravih namazını kılan Usta, namaz sonrası camii cemaatiyle çay sohbetinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.