Usta memleketi Havza’da

Usta memleketi Havza’da
06.06.2018
A+
A-

Seçim çalışmalarına devam eden Erhan Usta, memleketi Havza’da hemşehrilerine esnaf ziyaretinde bulundu. Sabah erken saatlerde başladığı çalışmalarda girdiği her dükkanda sevgi ve gülücüklerle karşılanan Usta, 24 Haziran seçimleri için Havza esnafından ve halkından tam destek beklediğini belirtti.
Erhan Usta, Samsun Ülkü Ocakları eski başkanı Hüseyin Geze’ nin dün vefat eden annesinin cenaze törenine katıldı. Bekdiğin Köyü’nde kılınan öğle namazına, İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları Samsun Başkanı Yalçın Altıntaş ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları da katıldı.
Cenazeden sonra Havza’da halkın sıkıntılarını dinleyen Usta, muhabirin sorularına da cevap verdi. Usta, “İnşallah daha güçlü bir şekilde Meclise girerek Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu reformların çıkmasına katkı vereceğiz” dedi.

USTA 19 MAYIS İLÇESİ’NDE
Havza’dan sonra 19 Mayıs İlçesi’ne geçen Erhan Usta, esnaf ile bir araya geldi. Usta, 19 Mayıs Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinin ardından Gümüşhane Kabaktepe Köyü Derneğine geçen Usta, dernek üyeleriyle hasbihalde bulundu. Üyelerin sorularını yanıtlayan Usta; “Terör ile mücadele içeride ve dışarıda devam etmektedir. Bu mücadelede birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak yenik düşeriz. Tarihe baktığımızda Türk Devletleri hep içeriden yıkılmıştır. O nedenle içerideki beraberliğimizi korumamız gerekmektedir” dedi.
Usta, dernek ziyaretinin ardından İlkadım İlçesinde bulunan kafe ve kahvelere ziyarette bulundu. 24 Haziran seçimleri için halkın desteğini istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber