Usta LGS birincilerini ağırladı

Usta LGS birincilerini ağırladı
26.07.2018
A+
A-

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan USTA, Türkiye’nin değişik illerinden gelen ve Liselere Girişi Sınavında (LGS) başarı elde eden öğrencilerle buluştu.

USTA, LGS’DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Türk Büro-Sen tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, sendika üyelerinin LGS Sınavında ilk %1’lik dilimde yer alan çocukları, Türkiye’nin değişik illerinden Başkent Ankara’ya velileri ile birlikte davet edildi. Türk Büro-Sen Genel başkan Yardımcısı Kadir POLAT’ın refakatinde ilk ziyaretlerini TBMM’ye yapan heyet, Erhan USTA’ya konuk oldu.

YENİ SİSTEMDE KUVVETLER AYRILIĞI GÜÇ KAZANDI

USTA, aralarında il birincilerinin de bulunduğu öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, öğrencilere Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve yasama faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Yeni sistem ile geçmişte yaşanan hükümet kurulamama probleminin artık yaşanmayacağını vurgulayan USTA, yürütme organında istikrar kazandığını söyledi. Yasama organı olarak TBMM’ye yeni sistemde çok büyük iş düştüğünü dile getiren USTA, yapısal reformların Meclis bünyesindeki kanunlarla yapılacağını söyledi. Yargı bağımsızlığının önemine de değinen USTA, yeni sistemde kuvvetler ayrılığının daha da güçlendirildiğini anlattı. USTA, başarılarının devamı konusundaki iyi dileklerini ve temennilerini ilettikten sonra öğrenciler Anıtkabir’i ve Eski Meclis’i ziyaret etmek için TBMM’den ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber