Ünlü Yazar Sinan Yağmur kitap severlerle buluşacak

Ünlü Yazar Sinan Yağmur kitap severlerle buluşacak
18.11.2021
A+
A-

“Aşkın Gözyaşları” isimli kitabında anlattığı Mevlana ve Şems hikayesiyle büyük bir okuyucu kitlesine sahip olan, son beş yılın en çok okunan yazarı Sinan Yağmur, 19 Kasım Cuma akşamı İlkadım Belediyesi Konfrans Salonu’nda İlk adımlılarla buluşuyor.

İlkadım Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yazarlar Okuyucuyla Buluşuyor” etkinliğinde Türk edebiyatının seçkin yazarlarından Sinan Yağmur,” Yunus’un Diliyle Sevgi’nin Türkçe” imza ve söyleşi gününde kitap severlerle bir araya gelecek.

Sanat ve sanatçıya değer veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirecek olan söyleşide Tasavvuf, Mevlana ve Hz. Muhammed’in yüce ahlakı üzerine konuşan ve konuşmasını şiirlerle süsleyen ünlü yazar Sinan Yağmur’u Samsunlularla buluşturacak.19 Kasım Cuma günü İlkadım Belediyesi Hizmet Binası Konferans Salonu’nda Saat:19.30’da düzenlenecek olan söyleşi ve imza gününe Samsun halkını davet eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İlim ve düşünce dünyasına açılmamızda; kalem ve kelam erbabının,  alimlerin, şairlerin kısaca gönül adamlarının payı büyüktür. Bugün anlatılması bir ömre sığmayacak bir gönül dostunu anmak, anlamak için Ünlü yazar Sinan Yağmur’u, konuk edeceğimiz gecede “Yunus Emre’de Gönlümüzü Dinlendirmek” isimli söyleşisi ile tüm kitapseverlere güzel bir tasavvuf gecesi yaşatmayı düşünüyoruz. Ücretsiz olacak bu etkinliğimizde ünlü yazarın kaleme aldığı “Aşkın Gözyaşları, Yunus Emre” adlı kitapların imzalı olarak katılım sağlayanlara dağıtılacağı etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber