SON DAKİKA
Özel’den Bahçeli’ye emekli maaşı çağrısı: “Buyursun versin, iki elimizle destekleyelim” • Bakan açıkladı: 3000 personel alım sonuçları açıklandı • Galatasaray 0 Fenerbahçe 2! Süper kupa Fenerbahçe’nin oldu • Trafik cezalarını artıran teklifin ilk iki maddesi geçti • Eski belediye başkan yardımcısı, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Üniversiteli öğrenciler lösemili çocuklar için voleybol maçı yaptı

Gökhan İÇKİLLİ / SAMSUN, (DHA) – LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Samsun İl Koordinatörlüğü’nün üniversitelerde lösemi ve kanser farkındalığını artırmayı amaçladığı Farkındalık Yaratma ve Dayanışma (FAYDA) projesi kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Samsun Üniversitesi (SAMÜ) öğrencileri voleybol maçında bir araya geldi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla iki üniversitenin FAYDA Toplulukları tarafından düzenlenen voleybol dostluk maçı, Ömürevleri Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Renkli anlara sahne olan karşılaşmada kazanan dostluk oldu. Maç boyunca gençlerin enerjisi, dayanışma ve farkındalık mesajları tribünlerde coşkuyla yankı buldu. LÖSEV yetkilileri etkinliğe katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Bu Yazıyı Paylaş