Uğur Etli: ‘Oyumuzu eser siyasetinden yana kullanacağız’

Uğur Etli: ‘Oyumuzu eser siyasetinden yana kullanacağız’
10.05.2023
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Uğur Etli, seçim çalışmalarını Kavak ve Asarcık ilçelerinde sürdürdü. Mahalle ve esnaf ziyaretleri yapan Uğur Etli, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

 

“21 YILDIR SADECE ESER VE HİZMET SİYASETİ YAPTIK”

21 yıldır kimsenin özgürlüğüne hayat tarzına, giyimine kuşamına karışmamış kuşatıcı bir siyasi iradeden yana olduklarını belirten Etli, “Türkiye’ye 21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Kimsenin kökenine, inancına, mezhebine, meşrebine bakmadan herkesi demokrasi ve kalkınma atılımlarıyla kucakladık. Ya bu zihniyeti ya da öğretmeninden polisine, sanatçısından gazetecisine önüne gelen herkesi tehdit eden bir zihniyeti seçeceğiz. Oyumuzu ya eser siyasetinden ya da yıkım siyasetinden yana kullanacağız” dedi.

 

”Asırlık hizmetleri sizlerin istifadesine sunarken hep milletimizin gücüne güvendik” diyen Uğur Etli, ”Eser ve hizmet konusunda biz rakip tanımıyoruz. Çünkü geçtiğimiz 20 yılda ‘Türkiye Yüzyılı’ atılımımız için gereken altyapıyı büyük ölçüde tamamladık. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden tarıma, spordan konuta, her alanda asırlık eksikleri tamamladık. 14 Mayıs’ın ardından ‘Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcını yapacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber