Tutuklular tarafından yapılan ürünler görücüye çıktı

Tutuklular tarafından yapılan ürünler görücüye çıktı
28.06.2018
A+
A-

Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Ceza İnfaz Kurumları ile tutukevlerinde yürütülen eğitim ve iyileştirme faaliyetleri kapsamında işyurtlarında hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen ürünlerin tanıtımı ve satışının yapılacağı ‘Ürün ve El Sanatları Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi.

59 farklı ceza infaz kurumunda bulunan hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen ürünlerin satışının yapılacağı fuar 28 Haziran-04 Temmuz 2018 tarihleri arasında açık kalacak. Ürün ve El Sanatları Fuarı’nda tutuklu mahkumlar tarafından yapılan bir çok ilin el işlemesi ürünlerinin sergisi ve satışı gerçekleştiriliyor.

Samsun T Tipi Cezaevi’nde görevli İnfaz ve Koruma memurları da yaptıkları gözlemelerin satışından sağladıkları gelir ile tutuklu ve hükümlülerin satış gelirlerine katkı sağladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber