Turgay Saat’den Başkan İkiz’e ziyaret

Turgay Saat’den Başkan İkiz’e ziyaret
04.03.2019
A+
A-

Demokrat Parti (DP) Havza Belediye Başkan Adayı Turgay Saat Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette DP Havza Belediye Başkan Adayı Turgay Saat İkiz’e Havza’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; “Bu bir hizmet ve bayrak yarışı. İnşallah bu bayrağı teslim alarak yapılan hizmetlerin üzerine yenileri katmanın gayreti ile halkımıza hizmetin çabasında olacağız. Sayın Başkanımın yapmış olduğu hizmetler bizler için iyi birer örnek olacak. İnşallah seçimlerden sonra da Başkanımın bilgi ve tecrübeleri halkımıza hizmet yolunda bizlere yol gösterici olacaktır.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Saat’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. İkiz; “Önceliğimiz her zaman Havza oldu. Havza’ya ve Havzalılara hizmetten bir an olsun geri durmadık. İnşallah bizden sonra görevi devralacak olan arkadaşımızda bu düşünceler ile ilçemize hizmet edecektir.31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları itibari ile ilçemize hayırlar getirmesini temenni ederim.” Dedi.

Seçmen bilgi kağıtları dağıtılıyor

31 Mart’ta yapılacak 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için seçmen bilgi kağıtları muhtara teslim edildi.

İlçemizde yerel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar için güncellenen listeler ve seçmen bilgi kağıtları ilçe seçim kurulu tarafından muhtarlara teslim edildi. Seçmen bilgi kağıtları muhtarlar tarafından dağıtılmaya başlandı.

Çakıralan Mahallesi Muhtarı ve Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, seçmen bilgi kağıtlarını teslim aldıktan sonra yapmış olduğu açıklamada 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimlerde oy kullanmak için gerekli olan seçmen kağıtlarını teslim aldıklarını ve kağıtların muhtarlıklarda olduğunu belirterek vatandaşlara seçmen kağıtlarını almaları çağrısında bulundu.

Çavdar, ” Havzanın seçmen sayısı 31350, İlçe seçim kurulu tarafından seçmen bilgi kağıtları bize verildi. Bizlerde seçmen kağıtlarımızı matbaada kestirerek vatandaşlarımıza dağıtmak için hazırlığımızı tamamladık. Bugünden itibaren biz de seçmen bilgi kağıtlarını dağıtmaya başladık. Vatandaşlar ayrıca, Yüksek Seçim Kurulu’nun internet sitesinden hangi sandıkta oy kullanacaklarını öğrenebilirler. Kimlik veya sürücü belgesiyle seçimde oy kullanabilirler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber