TÜGVA, Türkiye Gençliği Kıyamda etkinliğinde buluştu

TÜGVA, Türkiye Gençliği Kıyamda etkinliğinde buluştu
10.12.2018
A+
A-

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA ) 81 il ve 402 ilçede gerçekleştirdiği ‘Türkiye Gençliği Kıyamda’ etkinliğine Samsun’dan geniş katılım oldu.

TÜGVA Samsun İl Temsilciliği ve ilçe temsilcilikleri “Türkiye Gençliği Kıyamda” sloganıyla başlatılan çalışma kapsamında, sabah namazında gençlerle camide buluştu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve salavatlarla başlayan program namazın ardından sohbet ve dualar ile sona erdi. Etkinliğin ardından cami çıkışında cemaate çorba ikram edildi.

Namazın dinin direği olduğunu, sabah namazı buluşmaları ile manevi yolculukta gönül birlikteliği sağlandığını ifade eden TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Mustafa Demir, “Hak yolunda hepimiz biriz. Özellikle gençlerimizle bu tür etkinlikle bir araya gelerek kurtuluş yolunda  birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Namaz hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Buluşmalarımız da sağlanan bu manevi bütünleşmede gençlerimizle birlikte olmak bizi her zaman gururlandırıyor. Türkiye genelinde gerçekleştirilen etkinlikte Samsun İl Temsilciliği olarak bizlerde yer aldık. Aynı anda sabah namazında camilerimizde buluştuk. Geniş bir katılım, büyük bir birliktelik sağlandı. Namaz buluşmaları etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecek.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.