TÜGVA öğrencilerle bir araya geldi

TÜGVA öğrencilerle bir araya geldi
12.02.2020
A+
A-

Türkiye Gençlik Vakfı İlkadım Temsilciliği Ortaokul Koordinatörlüğü, İlkadım Kılıçarslan Ortaokulu öğrencileri ile birlikte anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Soğuk havaların hâkim olduğu bu günlerde sokak hayvanları ile ilgili İlkadım ilçesinde pek çok etkinlik gerçekleştiren TÜGVA İlkadım İlçe Temsilciliği bu sefer ortaokul öğrencileriyle beraber ‘Kuş Yuvası’ etkinliğini gerçekleştirdi. İlkadım Kılıçarslan Ortaokulu Medeniyet ve Değerler Kulübü faaliyetleri kapsamında, sokak hayvanları ile ilgili farkındalık oluşturarak toplumun bu konudaki duyarlılığını arttırmak amacıyla gerçekleştirilen
çalışmada öğrenciler hem eğlendiler hem de sokak hayvanlarıyla ilgili örnek bir etkinlik gerçekleştirdiler. Ayrıca atık pet şişelerin değerlendirilmesi hususunda gerçekleşen faaliyetle dikkat çektiler.
Öğrenciler öncelikle Tügva İlkadım İlçe Temsilciliği üyeleriyle beraber atık pet şişeleri dezenfekte ettiler. Beraberinde bu pet şişeleri boyadılar ve üzerlerine isimlerini yazarak içlerine yuva malzemeleri doldurdular. Ardından okulun çevresinde belirlenen alanlara asarak etkinliği sonlandırdılar.
Etkinliği değerlendiren Tügva İlkadım İlçe Temsilcisi Mustafa Selim ALTINIŞIK ‘soğuk havalarda sokak hayvanları için sıcak gönüllerini ortaya koyan ortaokullu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Lise ve ortaokullarda kulüplerimiz aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz faaliyetlerde topluma; ‘çevresine karşı duyarlı, milli ve manevi değerlere sahip, azimli ve kararlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber