Tufan Akcagöz seçim çalışmaları kapsamında Kavak’taydı

Tufan Akcagöz seçim çalışmaları kapsamında Kavak’taydı
11.06.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun önceki İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, seçim çalışmaları kapsamında Kavak’taydı. Kavak’ta, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri tanıtım broşürleri ile çalışma yapan Tufan Akcagöz, ‘Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız ve ülkeyi uçurumun kenarından kurtaracağız.’ dedi. Muharrem İnce’nin seçilme umudunun her geçen gün daha çok yükseldiğini ve 24 Haziran’da ilk bu işin biteceğini savunan Akcagöz, “24 Haziran’ın en güçlü adayı, Muharrem İnce’dir. İnce, tıpkı Tayyip Erdoğan’ın yükselişi gibi geliyor. 1994 yerel seçimlerinde medya görmezden gelse de halk gördü ve onu İstanbul’a belediye başkanı yaptı. Şimdi de aynısı oluyor sanki. Muharrem İnce miting yapıyor, görmezden geliyorlar. Gecenin geç saatlerinde on binlerce insan toplanmış, ‘Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız.’ diye slogan atıyor. Bu güce karşı konulabilir mi? Elbette hayır. Muharrem İnce, gümbür gümbür geliyor. Tüm mitingleri bunu gösteriyor. Bir de Tayyip Erdoğan’ın mitinglerine bakalım. Denizli’de vatandaş, ‘Ödemiş seninle gurur duyuyor.’ diye slogan atıyor. Soruyor Tayyip Erdoğan, ‘Denizli’nin demi Ödemiş diye bir yeri var?’ diye. Yok. Bindirilmişler Ödemiş’ten, tıpış tıpış Denizli’ye gelmişler. AKP örgütleri bu mitingleri dolu göstermek için canla başla uğraşıyor. Ortaya çıkan sonuç, ortaoyunu gibi bir tablodur. “ dedi.
Recep Tayyip Erdoğan’ın, elindeki tüm devlet olanaklarını kullanmasına rağmen sallandığını ve bu seçimi kaybedeceğini anladığını dile getiren Tufan Akcagöz, “Erdoğan gidici. Bunu nerden anlıyoruz? Haleti ruhiyesine bakın yeter. Her şey ortada. Tutturmuş; Muharrem İnce’ye hitaben, ‘Ben ustayım, sen çırak bile olamazsın.’ diyor. Sözde usta. Başımıza ne geldiyse, Tayyip Erdoğan’ın ‘ustayım’ dediği dönemde geldi. Ekonomi bu dönemde daha kötüye gitti. Son yirmi yılda en çok şehidi bu dönemde verdik. Adam kayırma bu dönemde tavan yaptı. Toplumsal kutuplaşmalar bu dönemde arttı. İnsanlar belki de en çok bu dönemde birbirine husumet besler oldu. Ustalıkmış. Nerde? İşte her şey ortada. Ustalık filan görünmüyor. Hem, sağlam demokrasilerde ustaya filan da gerek yok. Kurulu mekanizma tıkır tıkır işler. Bizi işte bu mekanizmadan uzaklaştırmaya ve ülkeyi Esat’ın ülkesi gibi tek bir ağızdan idare edilen bir mekanizmaya dönüştürmeye çalışıyorlar. Buna fırsat vermeyeceğiz. Bugün, dünyaca ünlü güreşçimiz Yaşar Doğu’nun memleketi Kavak’tayım. Biz de Yaşar Doğu gibi yapacağız. Şimdi, kündeye geldi sayılır. İki üç hamlelik işi kaldı. Sırtının yere gelmesi an meselesi. Ben, elimden geldiği kadar gayret göstermek suretiyle bu süreçte çalışıyorum ve son ana kadar da çalışmaya devam ediyorum. Ve inanıyorum, kazanacağız. Seksen milyonun hepsini birden kucaklayacak bir Cumhurbaşkanı’nı Türkiye’ye kazandıracağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber