TRT Trabzon radyosu’nda fındık programı başlıyor

TRT Trabzon radyosu’nda fındık programı başlıyor
20.05.2020
A+
A-

Fındık sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum ve meslek kuruluşları tarafından “DAHA ÇOK ÜRET, DAHA ÇOK KAZAN” sloganı ile düzenlenen BAHÇEYE GEL KAMPANYASI’na TRT destek oluyor.

TRT Trabzon radyosu kanalıyla Türkiye’ye yayınlanacak program her hafta düzenli olarak Çarşamba günü saat 11.00-11.15 arasında gerçekleştirilecek.

Kırsal kesimde ve üreticiler tarafından çok dinlenen TRT Radyosu vasıtasıyla üreticilere özellikle fındıkta verim ve kalitenin arttırılması için yapılması gerekenler konusunda her hafta farklı bir sektör temsilcisi tarafından bilgiler aktarılacak.

Temmuz ayının sonuna kadar sürecek Bahçeye Gel Kampanyası ile son yılların ortalaması ile 650 bin ton civarında olan Türkiye fındık üretiminin arttırılarak minimum 1 milyon tona yükseltilmesi hedefleniyor.

TRT Radyosu’ndaki ilk yayın 20 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00’de Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Edip Sevinç ile yapılacak bağlantı ile başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber