Topaloğlu: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır

Topaloğlu: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır
21.02.2019
A+
A-

19 Mayıs İlçesinde Cumhur İttifakı Ak Parti 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Osman Topaloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Selçuk ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mahalle toplantılarına devam ediyor.

Her akşam farklı mahallelerde hasta, yaşlı ve engelli ziyareti yaparak başladıkları ziyaretler, mahalle toplantıları ile devam ediyor.

Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.

Cumhur İttifakı Ak Parti 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Osman Topaloğlu konuşmasında; ‘’ Biz bu yola Cumhur İttifakı olarak MHP ile birlikte çıktık. Seçim çalışmalarımızı da tam kadro sahaya yansıtıyoruz. Biz bir ekibiz, şimdi hedefimiz sıkılmadık el çalınmadık kapı kalmayıncaya kadar tüm seçmenlerimize ulaşarak 2009 yılından bugüne kadar ilçemize kazandırdığımız yaklaşık 700 milyon liralık yatırım ve önümüzdeki dönemde yapacağımız projelerimizi anlatmak olacak. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. ‘’dedi

10 Yıldır Gönül Belediyeciliğinin Örneğini Sergiliyoruz.

2009 yılında göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, kapımız açık, her gün halk günü olan bir belediyeyiz. 10 yıldır, hemşehrilerimizin iyi gününde, kötü gününde yanlarında olmaya gayret gösterdik. Çalışmalarımızda hiçbir zaman ayrım yapmadık. 38 Mahallemiz, 26.337 vatandaşımızla bizler büyük bir aileyiz. Cenab-ı Allah bu birlik ve beraberliğimize karşı olanlara fırsat vermesin. ’’dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber