Thorsten Fink: Cumartesi günü şehir şehire, taraftarlar taraftarlara karşı olacak
Berkay Yıldız/SAMSUN, (DHA)- SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Thorsten Fink, “Trabzonspor karşılaşmasının çok önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Bu genç takım Cumartesi günü taraftarımız için bir savaş verecek. Cumartesi günü bir şehir, bir şehre karşı, taraftarlar taraftarlara karşı, oyuncular oyunculara karşı. Bu bizim gururumuz” dedi.
Samsunspor, Süper Lig’in 7’inci haftasında, Trabzonspor’u konuk edecek. Samsunspor'un taraftarlara açık gerçekleştirdiği antrenmana çok sayıda taraftar katıldı. Nuri Asan Tesisleri'ne gelen kırmızı-beyazlı taraftarlar, meşale yakıp marşlar ve tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Antrenmanın ardından Teknik Direktör Thorsten Fink ve futbolcular, Trabzonspor karşılaşması öncesi taraftarlara galibiyet sözü verdi. Takımın taraftara en güzel hediye olan galibiyeti getirmek istediklerini söyleyen Thorsten Fink, “Herkese ihtiyacımız olacak, taraftarlara da ihtiyaç olacak. Bu genç takımın size ihtiyacı var. Bu genç takım Cumartesi günü sizin için bir savaş verecek. Cumartesi günü bir şehir, bir şehre karşı, taraftarlar taraftarlara karşı, oyuncular oyunculara karşı. Bu bizim gururumuz" diye konuştu.
Samsunspor'un kaptanı Emre Kılınç ise tüm takımın Trabzonspor maçının kendileri için ne kadar önemli olduğunu çok iyi bildiğini ifade ederek, takım arkadaşlarıyla birlikte sahada ellerinden gelen mücadelenin en iyisini ortaya koyacaklarını belirtti. Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, taraftarla takım arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla her ay bir antrenmanın taraftarlara açık olarak gerçekleştirileceğini ifade etti. Bilen, kırmızı-beyazlı taraftarları da takıma destek olmaya davet etti. (DHA)
Görüntü Dökümü
-----------------------
-Samsunspor antrenmanından detaylar
-Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink konuşması
-Samsunsporlu futbolcu Emre Kılınç konuşması
-Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen röportaj


