Terme’de hayvana eziyet

Terme’de hayvana eziyet
16.11.2019
A+
A-

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (Haykonfed) Başkan Yardımcısı Haydar Özkan’ın sosyal medyada yaptığı Terme Belediyesi’nde çekilen paylaşımlar olay yarattı.

Sosyal medyada bugün paylaşılan ve Terme Belediyesi’nde çekilen hayvanlara şiddet görüntüleri sosyal medyada olay yarattı.

Köpeği kulağından kaldırdı
Görüntülerde bir belediye çalışanı, bir köpeği kulaklarından havaya kaldırıp minibüse koyuyor. Köpek; can havliyle bağırırken, belediye çalışanı ise umursamadan devam ediyor. Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (Haykonfed) Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, yaptığı paylaşımda; “Vicdanlı olmak çok mu zor! Terme Belediyesi ve Av. Ali Kılıç! Besleme, Tedavi, Kısırlaştırma yok! Kulaklarından çekip bağırtarak alma sebebiniz nedir?” şeklinde konuştu.

“Hayvanlara yem vermeyin!” yazısı asıldı
Bir başka görüntüde ise; ağaçta “Hayvanlara yem vermeyiniz!” yazısı görünüyor. Ama duyarlı vatandaşlar, kedilere yem koyup besliyorlar. Özkan paylaşımda; “Belediyelerin YASAL UYARILI AFİŞLER asmadığı yere, vicdan yoksunları illegal yazılar asar. Terme Belediyesi ve Av. Ali Kılıç; gönüllüler eşliğinde yasal uyarılı besleme ve su odakları koymalısınız.” dedi.

Personeller cezalandırıldı
Öğlen saatlerinde yapılan bir açıklamayla, Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç’ın, olaya sebep olan çalışanlar hakkında idari işlem başlatıldığı belirtildi. Sosyal medyada paylaşım yapan ve bu görüntüleri açığa çıkaran Haydar Özkan; “Başkan Av. Ali Kılıç, emri verdiğiniz personeli cezalandırmak çözüm değil! Çözüm kısırlaştırma merkezi kurmakta. Acil olarak besleme odakları oluşturulup, veteriner hekim alaraktedavi ve kısırlaştırmayı başlatmalısınız.” diye konuştu.


(Samsunhaber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber