Terme Belediyesi eski ve yeni başkana zimmet olayı soruldu

Terme Belediyesi eski ve yeni başkana zimmet olayı soruldu
31.12.2020
A+
A-

Samsun’da son günlerin gündemi olan Büyükşehir Belediyesi’nde görevli rüşvetten tutuklanan daire başkanının Terme dönemindeki iddiaları ile ilgili AK Parti Samsun İl Başkanlığı inceleme başlattı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde görevliyken rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklanan daire başkanının Terme Belediyesi’nde görev yaptığı dönemle ilgili ortaya çıkan zimmet iddialarını, AK Parti İl Başkanlığı mercek altına aldı.

AK Parti İl Başkanı kamuoyunda son günlerde çok tartışılan bir konu haline gelen ‘rüşvetçi daire başkanı konusuyla’ ilgili harekete geçti. Hapiste olan daire başkanının Büyükşehir’e geçiş sürecinde Belediye Başkanı Mustafa Demir’i, “Ben kefil değilim, güvenmiyorum’ diyerek uyardığını söyleyen Terme’nin eski Belediye Başkanı AK Partili Şenol Kul’la görüşen Aksu’nun, Terme’deki iddiaları da sorduğu öğrenildi.

TARAFLARLA KONUŞTU
Tutuklu daire başkanının Terme’de Mali Hizmetler Müdürü ve Başkan Yardımcısı olduğu dönemde zimmetine geçirdiği işçi alacaklarının ‘bağış olarak’ yaptığı paralarla ilgili de bilgi aldığı önü sürüldü. Aksu, aynı zamanda konuyla ilgili olarak AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Ertan’ı da il başkanlığına çağırdı. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da bilgisine başvurulduğunu belirtiliyor. AK Parti’den henüz konuyla ilgili açıklama yapılmazken, Genel Merkez odaklı bir soruşturmanın da gündemde olduğu öğrenildi..

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu harekete geçti ve ‘Terme’deki iddiaları mercek altına aldı, Kul, Ertan ve Kılıç ile görüştü. (Hedefhalk)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber