Tekkeköylü Gençlerden Kızılay’a Destek

Tekkeköylü gençlerin yapmış olduğu sosyal destek büyük ilgi gördü.

16.01.2017
A+
A-

Samsun ili Tekkeköy ilçesinde yaşayan gençler Kızılay’ın başlatmış olduğu kan çağrısına kayıtsız kalmayarak kan vermeye geldiler. Tekkeköylü gençlerin yapmış olduğu bu sosyal destek büyük ilgi gördü.

Tekkeköy ilçesinde buluşan gençler Samsun Cumhuriyet Meydanına gelerek Kızılay kan otobüsünde kan verdiler. Grup adına söz alan Serhat Erail “ Öncelikle Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın bu projeye destek olurken kullanmış olduğu bir cümle bizleri çok etkiledi. Başbakanımızın 15 Temmuz şehitlerini hatırlatarak, “Onlar can verdiler, biz de kan vereceğiz. Onların verdiklerinin yanında bizimkinin esamesi bile okunmaz, adı bile olmaz. Ama insanı yaşat ki devlet yaşasın, prensibimiz bizim insana, vatandaşa, millete olan borcumuzu, sadakatimizi gösteriyor demesi, birde Kızılay tarafından kan stoklarımız azaldı, kan ihtiyacımız var demesinin ardından bizlerde Tekkeköy ilçesinde yaşayan genç kardeşlerimizle bir araya gelerek böyle bir projede bizlerinde desteğinin olması gerektiğini konuştuk. Er ya da geç bizlerde bu taşın altına elimizi koyduk. Rabbim genç kardeşlerimden razı olsun. Bizler her daim sahada devletinin yanında olan gençlik olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. “dedi.

tekkekoylu-genclerden-kizilaya-destek

tekkekoylu-genclerden-kizilaya-destek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber