Tekkeköy’e Örnek Spor Kompleksi

Tekkeköy Belediyesi, Kutlukent mevkiine Karadeniz bölgesinin ilk iki katlı çok amaçlı Spor Kompleksini kazandırmak için temel kazı çalışmalarına başladı.

26.10.2016
A+
A-

Bölgede örnek gösterilecek iki katlı spor kompleksinin Kutlukent mevkiine kazandırılması için temel kazı çalışmalarına başladıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘‘Kutlukent bölgemizdeki gençlerimizin spor yapacakları bir metre kare dahi spor alanları yoktu. Geçlerimize spor yapacakları alanlar oluşturmak için harekete geçtik. Uzun süren etüt çalışmaları ve araştırmalarımızın ardından Kutlukent bölgemizdeki mahallelerimizin tam orta noktasına tam donanımlı bir spor alanı kazandırmak için projeler hazırladık ve imarda yerini belirledik. Spor kompleksimizin projelerinin ardından ihalesini de tamamladık. Temel kazı çalışmalarını büyük hızla sürdürdüğümüz yaklaşık ihale bedeli 2 milyon beş yüz bin lira olacak olan spor kompleksimiz diğer spor tesislerinden farklı ve örnek bir proje olarak hayata geçecek.

Karadeniz’in örnek ilk iki katlı, çok amaçlı spor kompleksi

Spor tesisinin diğer spor alanlarına ve spor tesislerine göre farklı yapı ve farklı fonksiyonlar içerdiğini ifade eden Başkan Togar ‘‘Temel kazı çalışmalarına başladığımız tesisimiz çok özel ve örnek bir proje olarak hayata geçiyor. Çok amaçlı spor kompleksimiz yapı olarak iki katlı olarak inşa edilecek. Bulunduğu konum itibarıyla masmavi muhteşem Karadeniz manzarasını gören tesisimizde halı saha, voleybol sahası, fitnes salonu, gençlik merkezi ile önünde seyir terası ve kafeteryası bulunacak. Tesisimizde sporun dışında birçok farklı aktivitede yapılacak. Alt katındaki kafe ve gençlik merkezi bölge gençlerinin her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. Yine spor kompleksimizin önünde bulunan seyir terasında vatandaşlarımız Karadeniz’in eşsiz büyüleyici güzelliği karşısında çaylarını yudumlayıp sohbet ederek hoş vakit geçirebilecekler. Bir metre kare dahi spor yapacak alanları bulunmayan Kutlukent bölgesindeki gençlerimizin artık her türlü sportif aktivitelerini yapabilecekleri boş vakitlerini değerlendirebilecekleri örnek bir spor kompleksleri olacak. Bölgenin deniz manzaralı, iki katlı ilk ve tek çok amaçlı spor kompleksi en kısa zamanda tüm donanımları ile tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak’’ şeklinde konuştu.

tekkekoy-e-ornek-spor-kompleksi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber