Tekkeköy’e Cumhurbaşkanı’ndan müjde üstüne müjde

Tekkeköy’e Cumhurbaşkanı’ndan müjde üstüne müjde
03.03.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun mitingi sonrası Tekkeköy ilçesi girişinde vatandaşlar tarafından mehteran eşliğinde karşılandı.

HASTANE AÇILIŞINA CUMHURBAŞKANI KATILACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun mitinginden sonra Tekkeköy ilçesinde akşam saatlerinde 250 yataklı Devlet Hastanesi’nin açılışına katılacağını ve tekstil fabrikasının da kurulacağının da Başkan Togar’dan sözünü aldı.

600 GÜNE TEKKEKÖY DEVLET HASTANESİ TAMAM
Kendisini karşılayan Tekkeköy halkına seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bu akşam 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanemizin inşaatını atıyoruz. Tekkeköy’e hastanemiz hayırlı olsun. Müteahhidimiz 600 iş gününde hastaneyi teslim edeceğim diyor açılışını da rabbim inşallah bize nasip etsin açılışında da inşallah birlikte oluruz.” dedi.

BAŞKAN TOGAR SÖZ VERDİ
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a da kenevir fabrikasının kurulmasını isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Buraya bir gömlek tekstil, kenevirden bir gömlek fabrikası. Babam rahmetli çok severdi. Yazın ter emer hiç bir şey bırakmaz. Renkli desenli herşey var. Hasan başkan söz verdi fabrikayı kuracak” diyerek cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alandan ayrıldı.

Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 250 Yataklı Tekkeköy Devlet Hastanemizin temelini attıktan sonra yüklenici firma sahibinden inşaatın 600 günde tamamlanması sözünü aldı. Ardından Cumhurbaşkanımız hastanemizin açılışına geleceğini ifade ederek bizleri bir kez daha gururlandırdı.

Hasan Togar paylaştı: 3 Mart 2019 Pazar

Hasan Togar paylaştı: 3 Mart 2019 Pazar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.