Tekkeköy’de birlik beraberlik iftarı

Tekkeköy’de birlik beraberlik iftarı
06.06.2018
A+
A-

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, her akşam farklı iftar programına katılarak ramazan ayının manevi iklimini ilçe halkıyla paylaşıyor.

Başkan Togar, Ramazan Ayının Güzellikleri İlçe Halkıyla Paylaşılıyor

Gökçe Karaoğlan Mahalle sakinlerinin katılımıyla Gökçe Karaoğlan ilk – ortaokulu bahçesinde düzenlenen iftar programına katılan ve orada konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy kocaman bir aile bizde bu ailenin bir ferdi olarak her akşam farklı bir mahallemizde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarımızla oruçlarımızı açıyoruz” dedi.

Mübarek Ramazan ayının son günlerine adın adım yaklaşılan bu günlerde Gökçe ve Karaoğlan Mahalle sakinlerinin Gökçe Karaoğlan İlk – Ortaokulu bahçesinde bir araya geldiği iftar programında Ramazan coşkusu ve maneviyatı bir kez daha doyasıya yaşandı. Gökçe Karaoğlan mahallesinde hayırsever Melek Korkmaz tarafından organize edilen iftar yemeğine Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Karmil, Özkan Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, davetliler ve binlerce vatandaş katılarak aynı sofra etrafında buluşmanın maneviyatını ve mutluluğunu yaşadılar.

BAŞKAN TOGAR “4 YILDA ÇOK YOL ALDIK”

İftar alanında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Togar, “iftar programına katılan vatandaşların masalarına giderek tek tek herkesle sohbet etti.  Yaptığı konuşmada Togar, “İlçemizde yaşayan elli bir bin ferdimiz ile biz kocaman bir aileyiz. Bu büyük ailenin mutluluğu ve huzuru için bizler tüm ekip arkadaşlarımız ve çalışanlarımızla mesai kavramı gözetmek 4 yıldır çok çalıştık. Kısa sürede ilçemizi bölgenin en hızlı büyüyen, gelişen ve değişen yerleşimi haline getirmeyi başardık. Tabi bu hizmetlerimizin başarılı çalışmalarımızın hepsinin arkasında ilçemizi birlikte yönettiğimiz sizler varsınız. Bu akşam burada aynı sofra etrafında bir araya gelerek birlik beraberliğimizi bir kez daha perçinledik” diye konuştu.

TEKKEKÖY EĞİTİMDE MARKA

Tekkeköy’ün eğitimde marka bir şehir haline geldiğine değinen Togar, “İlçemiz dört yılda eğitimde çağ atladı. Okul sayısı son dört yılda kat kat arttı. Bunun yanında ilçemize hayırseverlerimiz tarafından da okullar yapıldı. İşte bunlardan bir tanesi de bu akşam önünde orucumuzu açtığımız bu okulumuz. Gökçe – Karaoğlan Mahallemize 12 derslik, yemekhane, spor salonu, konferans salonu, laboratuvar, ana sınıfı ve her türlü bilişsel ve fiziksel yapıya sahip olarak yapılan bu okulumuz her zaman yardım konularında elini taşın altına koyan hayırsever işadamı Kadir Korkmaz ve eşi Melek ablamız tarafından yaptırılıyor. Aynı zamanda bu akşamki iftar programımızı da Melek ablamız kendisi organize etti. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri sizlere karşı mahcup etmesin. Tuttuğumuz oruçlarımızı yaptığımız ibadetleri dergahı izzetinde kabul ve makbul eylesin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber