Tekkeköy ramazan sokağına yoğun ilgi

Tekkeköy ramazan sokağına yoğun ilgi
04.06.2018
A+
A-

Tekkeköy Belediyesi tarafından 11 Ayın sultanı Mübarek Ramazanın ayının maneviyatı ve tüm güzelliklerinin aynı alanda sergilendiği Tekkeköy Lojmanlar Pazar yeri alanına kurulan Ramazan Sokağı gelenek, göreneklerimizi en güzel şekilde yansıtarak yediden yetmişe tüm halka hitap eden farklı aktiviteler ve etkinlikle her akşam iftardan sonra etkinliklerine devam ediyor.

Togar, ‘Ramazan-ı Şerif’i en iyi şekilde değerlendiriyoruz’

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ramazan ayında insanların manevi duygularının kat kat arttığını belirterek, “Manevi yönden oldukça önemli bir zaman diliminde bulunuyoruz. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşım ayıdır. Bizde bu mübarek ayı en güzel şekilde değerlendirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Tekkeköy Ramazan Sokağında mübarek Ramazan ayının tüm güzelliklerinin, manevi atmosferinin ve kültürel zenginliklerinin sergilendiğine değinen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın burukluğunu yaşar iken aynı zamanda da kadir gecesi ve Ramazan bayramına ulaşmanın heyecanının yaşıyoruz. Artık ramazanın bitmesine sayılı günler kaldı. Ramazan ayının son günlerinde bu mübarek zaman dilimlerinin feyzini, bereketini ve maneviyatını en güzel şekilde değerlendiriyoruz. On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geçmesi için kurduğumuz Ramazan Sokağımız yediden yetmişe kadın erkek herkese hitap eden etkinlikleriyle tüm halkımıza her akşam eski Ramazanları yaşattık. İftar sonrası başlayan ramazan ayının maneviyatıyla yüklü programların yanında çocuklarımızda gönüllerince eğleniyor. Ramazan Sokağımız kadın erkek, geç yaşlı, yediden yetmişe herkese hitap eden programlarıyla her akşam halkımıza eski ramazanların tadını yaşattı. Rabbim bizlere daha nice ramazanlarda böyle güzel ve maneviyat yüklü programlar yapmamızı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.