Tekkeköy Belediyesi sanayilere çıkartma yaptı

Tekkeköy Belediyesi sanayilere çıkartma yaptı
31.10.2018
A+
A-

Tekkeköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırlarında yer alan İlkadım, 19 Mayıs ve Örnek Sanayi Sitesinde kapsamlı temizlik çalışması başlattı.

Tekkeköy Belediyesi ilçe sınırları içerisindeki sanayi sitelerinde üretim yapan işyerleri tarafından sokaklarla caddelere işyerlerinin önüne gelişi güzel bırakılan, çevreye kötü görüntü ve koku yayan, çöp dağları, molozlar ve sanayi atıklarıyla mücadele başlattı.

Daha Temiz Bir Tekkeköy İçin Çalışıyoruz

Daha temiz bir Tekkeköy için çalıştıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemizin daha temiz daha güzel olması için emek harcıyoruz. İlçemizde yürüttüğümüz rutin temizlik çalışmalarımızın yanında özelikle sanayilerimizde de önemli temizlik çalışmaları yapıyoruz” dedi

Sanayilerde Temizlik Çalışmaları Başladı

Sanayide yürütülen temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemiz sınırları içerisinde yer alan Samsun’umuzun ve yakın çevredeki birçok şehrin istihdam kaynağı olan sanayi sitelerimizde kapsamlı temizlik çalışması başlattık. İşyerlerinin çevreye bıraktığı hammadde artıkları, molozlar ve çöplerinden oluşan atık dağlarını kaldırıyoruz. Sanayicimiz, işadamlarımız ve sanayide çalışan vatandaşlarımıza da bu manada büyük görevler düşüyor. Kendi atıklarını gelişi güzel çevreye bırakmamalılar. Aynı yerden bazen iki üç defa çöp veya malzeme almak zorunda kalıyoruz. Çöpler ve malzeme atıkları çöp kutularına değil de her yere gelişi güzel atılıyor. Temizlenen yerlere sanayideki kişiler sahip çıkıp çöp döktürmemeliler veya çöp ile moloz dökenleri belediyemiz zabıta ekiplerine şikayet etmeliler. Bundan böyle çevreye sanayi artığı veya ürettiği malzemelerin çöplerini gelişi güzel bırakanları zabıta ekiplerimiz tespit edip gerekli yaptırımları uygulayacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.