Tekin: Ülkücü Hareket Vezirköprü’de tarih yazacaktır

Tekin: Ülkücü Hareket Vezirköprü’de tarih yazacaktır
18.10.2018
A+
A-

MHP Vezirköprü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yaklaşık 300 kişinin katıldığı istişare ve bilgilendirme toplantısında yerel seçimlere yönelik çalışmalar ele alındı.

Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısı gövde gösterisine dönüştü. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı toplantıda yerel seçimler öncresi yapılan hazırlıklar gözden geçirilirken hedefin ilçe burçlarına üç hilalli sancağın dikilmesi olduğuna dikkat çekildi.

Toplantıya MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Aslan Kösef, İl Başkan yardımcıları, MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Dursun Gülünay, Vezirköprü Ülkü Ocakları Başkanı, MHP İlkadım, Canik, Atakum, Havza ve Çarşamba İlçe Başkanları, Kamu Sen’e bağlı sendika başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının amacının yerel seçimler öncesinde bilgilendirme ve istişareye yönelik bir toplantı olduğuna dikkat çeken MHP Samsun İl Başkanın Taner Tekin, “Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Seçimler öncesinde teşkilatlarımız hazırlıklarını tamamladı ve son istişarelerini yapıyorlar. Bu anlamda böyle güzel bir organizasyon hazırlayan ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Burada ki heyecan ve coşku gösteriyor ki Milliyetçi Ülkücü Hareket Vezirköprü’de tarih yazacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Samsun’un tüm ilçelerinde olduğu gibi Vezirköprü’de de iddialıdır ve seçim sonuçları da bunu gösterecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber