Tekin: Samsunspor’umuz daha iyi yerlere gelecektir

Tekin: Samsunspor’umuz daha iyi yerlere gelecektir
02.06.2018
A+
A-

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, bugün yapılan Samsuspor kongresinde başkan seçilen İsmail Uyanık’ı tebrik ederek, “İnşallah Samsunspor’umuz daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

Samsunspor’un uzun zamandır süren başkan arayışının ardından bugün yapılan kongrede başkan seçilen İsmail Uyanık’ı tebrik eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Uzun zamandır kötü günler geçiren Samsun’umuzun markası ve değeri olan Samsunspor’umuzda aylardır süren başkanlık arayışı bugün yapılan kongre ile son bulmuştur. Samsunspor’da daha önce de başkanlık yapmış ve başarılı sonuçlara imza atmış olan Sayın İsmail Uyanık’a üstlendiği görevinde başarılar diliyor ve daha önce Samsunspor üzerinden prim yapmış onca insanın kaçıştığı böylesi zor dönemde bu fedakarlığı gösterdiği için kendisine bir Samsunsporlu olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Samsunspor’un çok daha iyi yerlere gelmesi için kendilerinin de gereken mücadeleyi daha önce verdiklerini ve bundan sonra da vereceklerini ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, sözlerine şöyle devam etti; “Bu zamana kadar yaşanan sıkıntıların artık yaşanmayacağı bir dönem olacağını umuyoruz. Vakit, birlik olma vaktidir. Vakit, kenetklenme vaktidir. Vakit, tüm Samsun’un kenetlenerek takımına sahip çıkması ve hakettiği yere gelmesi için mücadele etme vaktidir. Vakit laf üretme vakti değil, Samsunspor için icraat ve destek vaktidir. Bu anlamda bizler daha önce olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman Samsunspor’umuzun yanında olacağız. Samsunspor üzerinden siyaset yapmayacak, aksine taraftarımızın arasında tezahürat yapacağız. Bu vesile ile tekrar yönetime seçilen Başkan İsmail Uyanık ve yönetimine başarılar diliyor, Samsunspor’umuzun yeni gireceği şirketleşme sürecinin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Samsun’umuza ve Samsunspor’umuza hayırlı uğurlu olsun”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.