Tekin: Millet verdiğiniz zararı asla unutmayacak

Tekin: Millet verdiğiniz zararı asla unutmayacak
20.06.2018
A+
A-

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, partilerini zayıf görme, yok sayma gayreti içerisinde olanları, “Ne biz nede bu Millet sizi ve Cumhur İttifakına verdiğiniz zararı asla unutmayacak” diyerek sözlerine son verdi.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, konuyla ilgili basın açıklamalarında bulundu. Tekin açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi yarım asır önce kurulduğu günden itibaren varlığını Türk varlığına armağan etmiş yedisinden yetmişine Liderinden, oy veren seçmenine varıncaya kadar bunu birçok defa ispat etmiş söz konusu Vatan Millet Devlet olduğunda canlarını bile seve seve feda etmiş kutlu bir çınardır.

Özellikle son yıllarda Liderimiz Devlet Bahçeli beyin haklı çıkan öngörüleri Demokrasinin, Devletinin ve Milletinin menfaatine açıkça ve cesurca ortaya koymuş olduğu tavırlar ( 2007 Cumhurbaşkanı seçimi, Gezi olayları, 15 Temmuz Hain darbe kalkışması, Fetö ve her türlü terörle mücadele de hükümete vermiş olduğu destek 16 Nisan Anayasa değişikliği ve son olarak hiçbir karşılık beklemeden Cumhur İttifakına verdiği destek gibi…) vefalı aziz Türk Milleti tarafından büyük bir teveccüh görmüştür.

Ve neticede ortak kaygısı Vatan Millet Devlet ve Demokrasi olan farklı siyasi görüşlere sahip geçmişte başka başka partilere oy vermiş insanların MHP’ye yöneldiği inkar edilemez bir gerçeklik olarak ortadadır.
Bu durumu gören ve MHP nin güçlenmesinden ödleri kopan şahsi ve siyasi çıkarlarından başka hiçbir kaygıları olmayan bazı anketçi köşe yazarı, hatta siyasilerin ülkesinin menfaatleri dışında hiçbir beklentisi olmayan, MHP’yi yok sayma, zayıf gösterme, hatta asılsız ve kafa karıştırıcı dedikodularla algı oluşturma çabaları beyhudedir.

Hamuru Ahde Vefa imandandır anlayışıyla yoğrulmuş Büyük Türk Milleti; Ülkemizin geleceğinin huzur ve güvenliğinin teminatı Milliyetçi Hareket Partisini TBMM’de daha güçlü temsil edilebilmesi için gerekli desteği verecektir.
Alenen ilan ediyorum; gücünü Aziz Türk Milletinden alan Milliyetçi Hareket Partisi verdiği sözün arkasındadır. En az 2023’e kadar sürecek olan millet aklıyla oluşan Cumhur İttifakının ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısı için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada var gücüyle çalışacaktır.
Hiç bir dalkavuk, hiçbir makam ve mevki meraklısı sözde Reis’çi siyaset simsarı Ülkemizin menfaatleri uğruna Ak Parti ile oluşturduğumuz, temelleri 15 Temmuz gecesi atılan Cumhur İttifakına zarar veremeyecek Milliyetçi Hareket Partisini yolundan çevirtmeyecektir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber