Tekin meşaleler ile karşılandı

Tekin meşaleler ile karşılandı
20.03.2019
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin Yavuz Selim Mahallesi’nde büyük bir coşku ile  karşılandı.

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit  ile birlikte Yavuz Selim Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tekin’in katıldığı programa mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

TEKİN; ‘DAHA İYİ YAŞAM KOŞULLARINIZ OLACAK’

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Yavuz Selim Mahallesi’nde davul zurna ve meşalelerle karşılandı. Tekin ve Yiğit’e sevgi gösterilerinde bulunan mahalle sakinleri sorunlarını da dile getirdiler. Söz verilen hizmetlerin yerine getirilmediğini dile getiren  mahalle sakinlerine Tekin, şu şekilde yanıt verdi; işinizin yüzde 80’i Büyükşehir olarak bende. Allah izin verirse daha iyi yaşam koşullarımız olacak 72 bin kişiye iş sahası açacağım mahallede birçok işsiz genç var bunu biliyorum herkes gibi Yavuz Selim mahallesinden de işci alınacak zaten kuracağımız Sanayii bölgeleri ile  72 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız ayrıca Samsunspor’umuz için de deplasmana gidecek olan seyircilere Belediyemizden otobüs tahsis edileceğiz bunu buradan müjdeliyor ve taahhüt ediyorum’’ dedi.

Hayati Tekin şehitler için mevlid-i şerif okuttu

18 Mart Çanakkale zaferinde hayatını kaybeden şehitleri anma günü ve Yeni Zelanda da iki farklı camide saldırıya uğrayıp şehit düşenler adına Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Büyük camiinde   Mevlid-i Şerif okuttu.

Programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi. Düzenlenen programa İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYi Parti Ve Cumhuriyet Halk Partisi Başkanları İl, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve dostları katıldı. Cemaatin kalabalık olmasına değinen Büyük camii imamı duayı bilerek uzattığını ve yatsı namazını hep birlikte kılmak istediğini söyledi.Program sonrasında Tekin, mevlit programına katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.