Tekin: Hem hizmet yapacağız, hem israfı önleyeceğiz!

Tekin: Hem hizmet yapacağız, hem israfı önleyeceğiz!
13.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, seçim çalışmaları kapsamında Balkan Türkleri Derneği’ni ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin  çok fazla borcu olduğunu, ancak bu borçların hizmetlere ve projelere engel olmayacağını belirten Tekin,  Kaynaklarımızı doğru ve israf etmeden kullanacağız. Bizler israfı önlerken akıl mantık çerçevesinde hareket etmek zorundayız. Yoksa bu da israfa girer. Samsun’da su arıtma sorununu çözeceğiz. Otopark  en büyük sorunlardan. Yeraltına katlı otoparklar yapacağız, üzerleri yeşil alan olacak.

Gülsan Sanayi Sitesi artık kanayan yara haline geldi. Bu işyerlerini  yok edemeyiz. Elbette taşınmalı. Ama daha sağlıklı, daha modern ve altyapısı tamamlanmış  yeni bir Sanayi sitesi olmalı. Ama asla yenisi yapılmadan eskisi yıkılmayacak.

Öğrencilerimiz için  yurtlar yapacağız. İhtiyacı olan öğrencilerimize  ortaokul, lise dahil burslar vereceğiz. Liseyi okuyamayan çocuk , üniversiteyi de okuyamaz.  Çocuklarını okutamayan ailelerin ellerinden tutacağız. Yeter ki siz destek verin ve desteklerinizi esirgemeyin. Sizin yüz akınız olacak,  parmak ısırtacak hizmetler yapacağım. “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.