Tedavi için Eskişehir’den Samsun’a geldi

Tedavi için Eskişehir’den Samsun’a geldi
13.06.2018
A+
A-

20 yıldır diyabet hastası olan Eskişehirli Ali İhsan Çay, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi, Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kerim Güzel tarafından yapılan başarılı operasyonla şifa buldu.

Tip 2 diyabet (şeker hastalığı) tedavisinde sadece Türkiye’den değil, dünyanın dört bir yanından gelen hastalara şifa dağıtan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, insanlara umut olmaya devam ediyor.
Eskişehir’de yaşıyan 45 yaşındaki Ali İhsan Çay’da onlardan birtanesi.

20 yıldır Diyabet hastası olan Çay, Eskişehir’den Büyük Anadolu Hastanelerine gelerek Tip 2 Şeker Hastalığı nedeniyle Şeker hastalığının cerrahi tedavisi (Metabolik Cerrahi Ameliyatı) yapıldı.
Ali İhsan Çay yaşadığı süreci anlatarak, bu sağlık sorununu çekenlerin mutlaka Samsun Büyük Anadolu Hastanelerine uğramalarını tavsiye etti.
Çay, ”

Buraya tamamen hasta psikolojisiyle geldim. Ameliyatın çok iyi geçti. Bütün herşeyi bırakıp Eskişehir’e dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ameliyat olmadan önce günde 3 kez insülin olan hatta 4’üncüyü de uzun etkili gece olan sürekli insülinin hayatımda ve ona takviye şekerimi düşürecek haplar kullanan biriyken şimdi hiçbirini kullanmıyorum. Şekerin sürekli yüksek, birşey yemekten korkuyorsun. Üzüldüğünde sevindiğinde şekerin yükseliyor ve yaşam kalitem sürekli kötü bir durumda yaşamaya çalışan bireydim. Bu ameliyatın herkese uygun olmadığını biliyorum. Uygunsalar hiç düşünmeden ameliyat olsunlar.
Operasyonumu başarıyla yapan öncelikle Kerim Güzel’e, hastanenin en alttan en üste kadar ilgilerinden alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber