Taşçı hakkında usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarına susarak kabul mü ediyor?

Taşçı hakkında usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarına susarak kabul mü ediyor?
14.07.2019
A+
A-

31 Mart yrel seçimlerinde Atakum belediye başkanlığına seçilen Cemil Deveci önceki dönem belediye başkalığı yapan eski Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı hakkında belediye işlerinde usulsuzluk ve yolsuzluk iddialarında bulunmuş ve bunu halka duyurmuştu.

Başkan Cemil Deveci’nin iddialarına bir önceki dönem Başkanlık yapan İshak Taşçı açıklama yapma gereğinde duymaz iken Samsun’da bu konu en çok tartışılan konular arasında oldu.

7.2 MİLYON TL ORTADA YOK BAŞKAN CEMİL DEVECİ, İSHAK TAŞÇI’DAN PARALARI İSTEDİ!
Eski Başkan İshak Taşçı dönemine ait hesaplarda yapılan inceleme ise şirketin kasasında 7.2 milyon TL paranın olmadığının ortaya çıktığını kaydeden Cemil Deveci, Taşçı’nın “Muhasebe hatası yaptılar” şeklindeki açıklamasını da eleştirdi. Deveci, “7.2 milyon TL’nin muhasebe yanlışlığı olamaz. Vergi dairesine beyanname vermişler, para şirketin kasasında demişler ama ortada para yok” dedi.

Cemil Deveci ; Bu parayı ödeyin, bu para onların üzerinde görünüyor. Öderseniz, “dava açmam suç duyurusunda bulunmam” diyorum. 4 ayrı dilekçe ile dava açacağız.”

İSHAK TAŞÇI SESSİSİZ OSMAN TEMİZ’den Açıklama
Ben OSMAN TEMİZ, Atakum Belediyesinin %100 ortağı olduğu ve Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuş Kamu Yararına Faaliyet gösteren bir şirket olan ATAKUM İMAR İNŞAAT SAN VE TİC.LTD.ŞTİ. nin 11/02/2016 tarih ve 003031 no.lu imza sirkülerinde de görüleceği üzerine ŞİRKET MÜDÜRÜ olarak görev yapmaktayım…
Yazının devamı için tıklayın

ATAKUM BELEDİYESİNE SEÇİM SONU HACİZLER YAĞMUR GİBİ GELDİ İSHAK TAŞÇI SESSİZ
H. A. isimli şahsın 687 bin 528,78 TL bedelli hak ve alacaklarına ilişkin kazandığı dava sonucu Cemil Deveci’ye iletildi. Dava sonucunda, “yerleşik Yargıtay içtihatları gereğince şartlı bağışlar – vergi resim ve harç gelirleri – kamu hizmetinde fiilen kullanılan malları hariç olmak üzere, maaş hesabı hariç olmak üzere’ hariç olmak üzere borç miktarınca haciz konulmasına karar verilmiştir” denildi.

ATAKUM HALKI BUNLARI ŞAŞKINLIKLA KARŞILADI
Yerel seçimlerin ardından başkanlık koltuğundan ayrılan İshak Taşçı hakkındaki iddialar peş peşe gelirken Atakum halkı 5 yıl başkanlık yapan eski başkan İshak Taşçı’dan açıklama bekliyor. Tüm iddialar doğrumu yolsuzluk, usulsuzluk varmı yokmu İshak Taşçı’nın bunu bizlere açıklaması gereklidir. İshak Taşçı’nın suskun duruşu bizide üzüyor acaba bunlar doğrumu dememek elden değil bu sessizlik neyin nesi dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber