SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

Tarım Bakanlığı 5 bin 64 personel alımı yapacak

1 dk. okur

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Bakanlığı kadrolarına 5 bin 64 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Bugün bu çerçevede atacakları yeni bir adımın müjdesini veren Oktay, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın taşra teşkilatlarında, Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü emrinde görev yapmak üzere toplam 5 bin 64 personel alımı yapılacaktır. Mühendis, veteriner hekim, pilot, orman muhafaza memuru, laborant, biyolog, sağlık teknikeri, güvenlik görevlisi gibi kadrolarda istihdam edilmek üzere alınacak bu personellerimizin bakanlığımıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?
Başvurular hakkında herhangi bir tarih paylaşılmasa da bu açıklamayla beraber başvuruların çok kısa sürede başlayacağı tahmin ediliyor.

Bu Yazıyı Paylaş