Şile'de dere taştı; 3 köye ulaşım sağlayan köprü sular altında kaldı

Şile'de dere taştı; 3 köye ulaşım sağlayan köprü sular altında kaldı

📅 15.10.2026 11:21 🕐 1 saat önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Nurcan KIRCALI / İSTANBUL, (DHA)- ŞİLE'de sağanak sonrası Koca Deresi taştı. Gökmaslı, Soğullu ve Çataklı köyleri arasında ulaşımı sağlayan köprü sular altında kaldı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir kişi, "3 yerleşkenin birbiriyle bağlantısı kesildi. Yaklaşık 40 yıldır bölgemiz böyle

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL, (DHA)- ŞİLE'de sağanak sonrası Koca Deresi taştı. Gökmaslı, Soğullu ve Çataklı köyleri arasında ulaşımı sağlayan köprü sular altında kaldı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir kişi, "3 yerleşkenin birbiriyle bağlantısı kesildi. Yaklaşık 40 yıldır bölgemiz böyle bir sel felaketi yaşamamıştı" dedi.

Şile'de etkili olan sağanak sonrası ilçenin birçok noktasında yollar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı. Yağışın ardından Koca Deresi taştı. Derenin üzerinde bulunan ve Gökmaslı, Soğullu ve Çataklı arasında ulaşımı sağlayan köprü sular altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Derenin Karadeniz'e açıldığı noktada ise genişletme çalışması başlatıldı.

'40 YILDIR BÖLGEMİZ BÖYLE BİR SEL FELAKETİ YAŞAMAMIŞTI'

Su altında kalan köprünün son halini cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir Şileli, "Gökmaslı, Soğullu, Çataklı istikametine giden yolumuz. Yolumuz kapalı, 3 yerleşkenin birbiriyle bağlantısı kesildi. Şu anda köyde mahsur kaldık. Yaklaşık 40 yıldır bölgemiz böyle bir sel felaketi yaşamamıştı" dedi. (DHA)

Kadın çiftçilerden 30 bin tonun üzerinde tarımsal ham madde alındı
Sıradaki Haber
Kadın çiftçilerden 30 bin tonun üzerinde tarımsal ham madde alındı
Etiketler: #İstanbul #Gündem

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler