Şiddetten Uzak Bir Dünyada Çocuklar Gülsün Diye

Şiddetten Uzak Bir Dünyada Çocuklar Gülsün Diye
31.12.2021
A+
A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü birinci sınıf öğrencileri Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum dersi kapsamında yaptıkları “Şiddetten Uzak Bir Dünyada Çocuklar Gülsün Diye” projesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Samsun Kadın Konukevlerinde kalan çocuklara yeni yıl hediyeleri hazırladılar.

Öğrenciler çocuklar için hazırladıkları hediyeleri Dr. Öğretim Üyesi Aynur Arslan ve Dr. Öğretim Üyesi Meltem Kökdener ile birlikte Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne götürdüler. İl Müdürü Tekin Balcı ve İl Müdür Yardımcısı Sultan Bulut tarafından kabul edilen öğrenciler, hediyelerini teslim ederken, yaptıkları projede amaçlarının çocukların şiddetten uzak ve mutlu bir dünyada yaşamalarına destek olmak olduğunu söylediler.

Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, henüz birinci sınıfta olan sosyal hizmet öğrencilerine,  iyi bir sosyal hizmet uzmanı olabilmek için, öğrencilikten itibaren çevreye topluma duyarlı olmak gerektiğini ve içinde yaşanılan kültürü iyi tanımak gerektiğini söyledi. Balcı, “En büyük sorumluluğunuz işinizi en iyi şekilde yapmaktır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber