Sezgin Gümüş sağlık çalışanlarını unutmadı

Sezgin Gümüş sağlık çalışanlarını unutmadı
02.12.2020
A+
A-

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı Sezgin Gümüş sağlık çalışanlarını unutmadı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ GÖZBEBEĞİMİZ
Pandemi nedeniyle zor günler geçiren sağlık çalışanlarının aylardır zor günler yaşadığını söyleyen Gümüş: “Covit-19 nedeniyle evine gidemeyen, çocuklarını göremeyen ve zor şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarımız bu duruşuyla tüm dünyaya örnek olmuştur. Onlara biraz olsun moral desteği vermek amacıyla güzel bir çiçek hediye etmek istedik. Gerek kamu hastaneleri gerekse özel hastanelerimizde görev yapan yöneticilerimiz önderliğinde sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

SEVDİKLERİMİZ İÇİN KURALLARA UYALIM
Zor günlerin mutlaka aşılacağını ancak halkımızında sağlık çalışanlarına yardımcı olması gerektiğini belirten Gümüş; “Maske, temizlik ve mesafe. Devletimiz ısrarla bu kurallara uyulmasını istiyor. Bizler için milletimiz için bunun yapılmasını halkımızdan bekliyor. Kurallara harfiyen uyulduğunda sağlık çalışanlarımızın eli de rahatlamış olacak. SAMKON olarak bizlerde sevdiklerimiz ve bir can kaybının bile yaşanmaması için halkımıza çağrı yapıyoruz; ‘Ne olur kurallara uyalım.’ diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber